Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Ήρωας πατέρας μπήκε μπροστά σε μαινόμενο ταύρο για να σώσει τον γιο του - ΒΙΝΤΕΟ- Ο ταύρος πέταξε στο έδαφος τον 18χρονο και ο πατέρας του ανέλαβε δράση


Κόβουν την ανάσα τα πλάνα από το Τέξας, με έναν πατέρα να χρησιμοποιεί το σώμα του σαν ασπίδα ...για να προστατεύσει τον γιο του από μαινόμενο ταύρο.



Ο 18χρονος Cody Hook είναι αναβάτης ταύρων από Λουιζιάνα. Πριν μερικές εβδομάδες βρέθηκε σε μεγάλο κίνδυνο, καθώς κατά τη διάρκεια ροντέο στην πόλη Μπέλτον του Τέξας, ο ταύρος τον πέταξε στο έδαφος.

Συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουαρίου, ο Cody βγήκε πάνω στον ταύρο για ακόμα μία παράσταση, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε.

Στο βίντεο, ο 18χρονος αναβάτης εκσφενδονίζεται στον αέρα και καταλήγει στο έδαφος, με τον ταύρο να περνάει δίπλα από άλλους δύο ταυρομάχους και να επιστρέφει προς το μέρος του.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, ο πατέρας του Cody τρέχει προς το μέρος του γιου του και ξαπλώνει πάνω του προκειμένου να χρησιμοποιήσει το σώμα του σαν ασπίδα για να τον σώσει από τον αγριεμένο ταύρο.


Ο ταύρος προσπαθεί να χτυπήσει πατέρα και γιο που παραμένουν αγκαλιασμένοι στο έδαφος. Για καλή τους τύχη, όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας, τη γλίτωσαν με μερικές γρατσουνιές.

«Δεν πρέπει να ποστάρω τις πτώσεις μου αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα μου και στους ταυρομάχους», έγραψε ο 18χρονος αναβάτης ταύρου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs