Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Στον Πειραιά η Τζολί, δίπλα στους πρόσφυγες – Φήμες για συνάντηση με Τσίπρα


Στην Αθήνα έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί, η οποία...
προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τον Λίβανο, με ένα μικρό, VIP αεροσκάφος.

Η σταρ του Χόλιγουντ, η οποία είναι Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, αναμένεται να βρεθεί σε λίγη ώρα στο λιμάνι του Πειραιά, όπου παραμένουν εγκλωβισμένοι σχεδόν από 4.000 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ το απόγευμα θα πάει -σύμφωνα πάντα με πληροφορίες- στον καταυλισμό των προσφύγων, στην Ειδομένη.


Ωστόσο, την ίδια ώρα υπάρχουν φήμες πως κατά την παραμονή της στην Αθήνα, η Αντζελίνα Τζολί θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η διάσημη ηθοποιός αναμένεται να περάσει την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου στις 4 το απόγευμα.


Από νωρίς το πρωί, πάντως, επικρατούσε έντονη κινητικότητα στους καταυλισμούς προσφύγων σε Ελαιώνα και Πειραιά, όπου έχουν καταφτάσει πολλοί ξένοι φωτορεπόρτερ, καθώς υπήρχε ένα πέπλο μυστηρίου σχετικά με τα ακριβή σχέδια της διάσημης ηθοποιού.


Χθες αργά το βράδυ ματαιώθηκε τελικά η επίσκεψη της πρέσβειρας καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στη Λέσβο, όπου την περίμεναν από το πρωί, καθώς είχε προγραμματιστεί να μεταβεί στο νησί από τον Λίβανο όπου βρισκόταν.

Μάλιστα, είχε υποβληθεί σχετικό σχέδιο πτήσης, το οποίο ακυρώθηκε στις 6 το απόγευμα. Η πτήση επανασχεδιάστηκε, με ώρα άφιξης στη Μυτιλήνη στις 9 σήμερα το πρωί. Τελικά, περί τις 7.30 σήμερα το πρωί, πηγές της ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες έκαναν γνωστό ότι η επίσκεψη σε ότι αφορά το σκέλος της στη Μυτιλήνη ματαιώνεται. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από πηγή του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς στελέχη του θα συνόδευαν την Τζολί, κατά την επίσκεψη της στους καταυλισμούς μεταναστών και προσφύγων στο νησί.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs