Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Αυτοκίνητο με μητέρα και το μωρό της εγκλωβίστηκε σε σιδηροδρομική διάβαση

Δείτε την τρομακτική εμπειρία της


Μία από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες της ζωής της έζησε μια 27χρονη μητέρα από την ....
πόλη Λίνκολν, στα ανατολικά της Αγγλίας, όταν το αυτοκίνητό της εγκλωβίστηκε σε σιδηροδρομική διάβαση, ενώ μάλιστα βρισκόταν μέσα το τριών εβδομάδων μωράκι της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, στις 3 το μεσημέρι. Το αμάξι της νεαρής γυναίκας ήταν κολλημένο στην κίνηση, με αποτέλεσμα εκείνη να μην καταφέρει να φύγει έγκαιρα από τις ράγες όταν άρχισαν να αναβοσβήνουν τα προειδοποιητικά φώτα για την επικείμενη διέλευση του τρένου.



Όταν άρχισαν να κατεβαίνουν οι διαχωριστικές μπάρες, η 27χρονη προσπάθησε να φύγει μπροστά, ωστόσο δεν πρόλαβε και η μία από αυτές έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου της. Για μερικά αγωνιώδη λεπτά, το όχημα παρέμεινε εγκλωβισμένο στο σημείο απ' όπου θα διερχόταν το τρένο ενώ η γυναίκα προσπαθούσε μανιωδώς να το ελευθερώσει, με τη βοήθεια ορισμένων περαστικών που έσπευσαν να τη βοηθήσουν και να βγάλουν το μωράκι της με το αμάξι.

Τελικά η περιπέτεια της νεαρής μητέρας είχε αίσια κατάληξη, αφού κατάφερε να απεγκλωβίσει έγκαιρα το αμάξι της κάνοντας όπισθεν. Στη συνέχεια, η τρομαγμένη γυναίκα πάρκαρε κοντά στις ράγες για να... ανακτήσει την ψυχραιμία της και να πάρει πάλι κοντά της το μωρό της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο