Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Χάρη στις… γλάστρες, δεν σκότωσε τη σύζυγό του


Από… γλάστρα το βρήκε ένας άντρας από την Τουρκία, ο οποίος τη στιγμή που ετοιμαζόταν να δώσει την χαριστική βολή στη σύζυγό του με....
ένα περίστροφο, οι γείτονές του τον απέτρεψαν να τη δολοφονήσει, ακόμα κι αν χρησιμοποίησαν ένα μάλλον ακραίο τρόπο: τον «βομβάρδισαν» από τα μπαλκόνια τους με δεκάδες γλάστρες.

Όπως μετέδωσαν σήμερα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, οργισμένος από το γεγονός ότι η σύζυγός του είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου σε βάρος του, ο Τούρκος πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα δύο φορές στη μέση ενός δρόμου στη λαϊκή συνοικία Γκαζιοσμανπασά στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Doğan.


Η γυναίκα και ο αδελφός της που τη συνόδευε τραυματίστηκαν, η ζωή τους ωστόσο δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, πρόσθεσε το Doğan.

Oι πυροβολισμοί σήκωσαν στο πόδι τη γειτονιά και ο κάτοικοι, ανήσυχοι, βγήκαν στα παράθυρά τους για να δουν τι γίνεται. Μπροστά στο σκηνικό, φώναζαν για βοήθεια και κατόπιν άρχισαν να πετάνε γλάστρες εναντίον του δράστη, αποτρέποντάς τον από το να δώσει τη χαριστική βολή στο θύμα του.

Τα κρούσματα βίας εναντίον των γυναικών έχουν αυξηθεί στην Τουρκία, όπου κατά μέσο όρο, δύο γυναίκες δολοφονούνται κάθε ημέρα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs