Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Από θύμα bullying... στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Δίνει μαθήματα δύναμης σε όλα τα παιδιά που περνούν το ίδιο μαρτύριο


Η Η Egypt “Ify” Ufele, η 10χρονη μαθήτρια που έχει πέσει θύμα εκφοβισμού, αποφάσισε να δώσει δύναμη και σε άλλα παιδιά που περνούν αυτό το μαρτύριο παρουσιάζοντας....
την δική της σειρά ρούχων σε μεγάλα μεγέθη. Η Egypt “Ify” Ufele, δεν έκανε την χάρη στους εκφοβιστές της να χάσει την αυτοπεποίθησή της, επειδή την κορόιδευαν για το σώμα της.

Η απάντηση της προς αυτούς, ήρθε μέσα από την μόδα! Η έφηβη από το Queens, μόλις παρουσίασε την πρώτη της συλλογή ρούχων σε μεγάλα μεγέθη στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.


Η αποστολή της Ify είναι να ντύσει τους πάντες ότι σώμα και αν έχουν και ότι νούμερο και αν φοράν. Με σχέδια εμπνευσμένα από την Αφρικανική κουλτούρα, η σειρά ρούχων της, έχει ως στόχο να δώσει δύναμη στα άλλα παιδιά, που μπορεί να έχουν το ίδιο πρόβλημα με εκείνη.

Μάλιστα, η ίδια ήταν το μόνο παιδί που παρουσίασε την συλλογή του στο τεράστιο γεγονός της Μόδας, αλλά και η μόνη σχεδιάστρια που χρησιμοποίησε μοντέλα με καμπύλες. Η Ify ξεκίνησε ράβοντας ρούχα για τις κούκλες της, μόλις όταν ήταν ακόμα 3 ετών και πλέον, όταν τα άλλα παιδιά είναι έξω και παίζουν, εκείνη κόβει πατρόν και κάνει πράξη τις ιδέες της, χρησιμοποιώντας υφάσματα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs