Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Εγκατάσταση ηλιακών πάνελ σε σχήμα… πάντα!


Ποιος λέει ότι οι εγκαταστάσεις ηλιακών συλλεκτών δεν μπορούν να είναι αξιολάτρευτες...
Το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Datong της Κίνας είναι διαμορφωμένο όπως το πιο πολύτιμο ζώο της χώρας (το πάντα) – και σε πρώτη φάση προσφέρει 50 megawatts (MW) καθαρής ενέργειας. Η Panda Green Energy εγκατέστησε τη συστοιχία βάσει συμφωνίας με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (UNDP) για να υποστηρίξει την ανανεώσιμη ενέργεια.

Τα μαύρα μέρη του πάντα αποτελούνται από μονοκρυσταλλικά ηλιακά κύτταρα σιλικόνης, με την γκρι και λευκή κοιλιά και το πρόσωπο να φέρουν ηλιακά κύτταρα λεπτού υμενίου. Εκτός από την παροχή καθαρής ηλεκτρικής ενέργειας, οι ηλιακοί σταθμοί panda αποτελούν μέρος μιας προσπάθειας για την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης μεταξύ των νέων της Κίνας.


Ένα κέντρο δραστηριοτήτων για νέους στο σταθμό ηλεκτροπαραγωγής της Panda που απευθύνεται σε μαθητές θα αναλύει λεπτομερώς τα οφέλη της ηλιακής ενέργειας. Η Panda Green Energy σχεδιάζει να εγκαταστήσει περισσότερα πάντα κατά τα επόμενα πέντε χρόνια, μάλιστα ορισμένα θα μπορούσαν να κατασκευαστούν και εκτός της Κίνας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs