Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Εστειλε τον σύζυγό της να κοιμηθεί στον καναπέ μετά από τσακωμό και το πρωί τον βρήκε νεκρό [εικόνες]


Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα ξύπνησε μια γυναίκα στην Αγγλία όταν συνειδητοποίησε πως ο 36χρονος σύζυγός της ήταν...
νεκρός.
Η Ασλεϊ Μάρελ ζει έναν εφιάλτη τις τελευταίες 10 ημέρες. Ο σύζυγός της, Μάικι, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στον ύπνο του. Αιτία, η υπερκόπωση!

Όλα ξεκίνησαν τον τελευταίο χρόνο, όταν ο Μάικι στην προσπάθειά του να μην λείψει τίποτα από την 35χρονη σύντροφό του και τα τρία τους παιδιά, δούλευε υπερωρίες.


«Υπήρχαν μέρες που δούλευε έως και 16 ώρες. Οταν ερχόταν στο σπίτι ήταν πραγματικά εξαντλημένος και πολλές φορές τσακωθήκαμε γι' αυτό το θέμα», ανέφερε η Άσλεϊ.

Το τελευταίο βράδυ, η 36χρονος επέστρεψε και πάλι μετά από 16 ώρες δουλειές, στο καθαριστήριο χαλιών που εργαζόταν.

Η μητέρα των τριών παιδιών, μην μπορώντας να συγκρατήσει το θυμό της που ο σύντροφός της δεν άκουγε τις συμβουλές της, τον έστειλε να κοιμηθεί στον καναπέ, στο σημείο όπου τελικά αυτός άφησε την τελευταία του πνοή.


«Οταν ξύπνησα το πρωί, τον φώναξα πηγαίνοντας προς το μπάνιο αλλά δεν αντέδρασε. Όταν βγήκα πήγα προς το μέρος του, τον ακούμπησα και ήταν παγωμένος. Μόλις κατάλαβα πως ήταν νεκρός με έπιασε πανικός. Ετρεξα στον 14χρονο γιο μας και του φώναζα πως ο μπαμπας πέθανε», τόνισε η Άσλεϊ, η οποία λίγες ημέρες μετά την κηδεία ανακάλυψε πως ο σύζυγός της αποταμίευε λεφτά για να της κάνει έκπληξη ένα ταξίδι στην Πράγα για την επέτειο του γάμου τους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο