Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Ελένη Παυλή: Από το Κοινωνικό Φροντιστήριο αριστούχος της Ιατρικής. Πόσο έβγαλε, πώς μπήκε από ΕΠΑΛ


Ποια η 18χρονη Ελένη Παυλή, παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς συνομίληκούς της;...
Συγκέντρωσε 19.205 μόρια και ελπίζει να πετύχει το στόχο της και όνειρό της: να μπει στην Ιατρική Σχολή.

..............................................

Η Ελένη Παυλή από τον Πύργο, μαθήτρια του 2ου ΕΠΑΛ, είναι η απόδειξη πως στο Κοινωνικό Φροντιστήριο γίνεται εξαιρετική δουλειά.

Σε επικοινωνία που είχε με την τοπική ιστοσελίδα ilia24 η αριστούχος υποψήφια είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη που τα κατάφερα και έγραψα 19.205 μόρια. Περίμενα από τον εαυτό μου ότι θα τα πάω καλά, αλλά δεν περίμενα τόσο ψηλή βαθμολογία.

Την επιτυχία μου, βέβαια, την χρωστάω στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου και θεωρώ πραγματικά πολύ τυχερή που είχα αυτούς τους ανθρώπους δίπλα μου να με βοηθούν και να με στηρίζουν.

Συγκεκριμένα ευχαριστώ τον κ. Λεωνίδα Λαμπρόπουλο που μου έκανε τα μαθήματα ειδικότητας, τον μαθηματικό κ. Επαμεινώνδα Λύκο και τη φιλόλογο κ. Γιώτα Αγγελοπούλου που αφιέρωσαν τόσο χρόνο σε μένα και είναι πραγματικά αξιέπαινο που καταφέρνουν και συνδυάζουν την δουλεία στο Εσπερινό Λύκειο και στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, αλλά και τον κ. Ανδρέα Νικολόπουλο, καθηγητή στο 2ο ΕΠΑΛ, που μου έκανε και αυτός μαθήματα ειδικότητας.

Και φυσικά ευχαριστώ πολύ και την οικογένειά μου, γιατί αν δεν είχα την στήριξή τους δεν θα τα είχα καταφέρει σ’ αυτόν τον βαθμό.

Χάρη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους και την πολύτιμη βοήθεια τους, πιστεύω πως πέτυχα το μεγαλύτερο στόχο της ζωής μου και θα ασχοληθώ με αυτό που πραγματικά αγαπώ… την Ιατρική».

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου λειτουργεί εδώ και 5 χρόνια και δημιουργήθηκε προκειμένου να παρέχεται δωρεάν στήριξη στα παιδιά των άπορων και οικονομικά αδύναμων οικογενειών. Εμπνευστής αυτού του εξαιρετικού ανθρωπιστικού εγχειρήματος είναι ο Χρήστος Αθανάσουλας.

Σημειώνεται, πως από φετος οι αποφοιτοι ΕΠΑΛ διεκδικουν το 1% των θεσεων με τα 4 μαθηματα. Εκθεση Μαθηματικα και 2 μαθηματα ειδικοτητας. πχ στοιχεια ανατομιας , υγιεινη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs