Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Θα "έριχναν" στη Λέσβο κάνναβη και κοκαϊνη


Κύκλωμα διακίνησης χασίς και κοκαΐνης σε διάφορες περιοχές του Πειραιά και στην Μυτιλήνη...
εξαρθρώθηκε από υπηρεσίες Ασφάλειας της ΕΛ.ΑΣ. Συνελήφθησαν έξι υπήκοοι Αλβανίας, 




μεταξύ των οποίων μία γυναίκα, και κατασχέθηκαν 15 κιλά και 810 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 38 γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του κυκλώματος αξιοποιώντας πληροφορίες, μέσω των οποίων ταυτοποίησαν τα μέλη του και τους ρόλους τους, ενώ εντοπίστηκαν οι χώροι αποθήκευσης των ναρκωτικών.

Το απόγευμα του Σαββάτου εξελίχθηκε η αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν οι συλλήψεις και οι έρευνες σε δύο σπίτια στον Πειραιά όπου εντοπίστηκαν οι ποσότητες των ναρκωτικών. Όπως διαπιστώθηκε μέρος της κατασχεθείσας ποσότητας κάνναβης προορίζετο για διακίνηση στο νησί της Λέσβου. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το κύκλωμα είχε διενεργήσει τουλάχιστον 80 μεταφορές και διακινήσεις ναρκωτικών. Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για αδικήματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου περί ναρκωτικών.

Από τις έρευνες στις οικίες βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 15.810 γραμμαρίων, 38 γραμμάρια κοκαΐνης, 2.040 ευρώ και 80 δολάρια ΗΠΑ, δύο αυτοκίνητα, μία μοτοσυκλέτα, δύο ζυγαριές ακριβείας και 13 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs