Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Αντίδραση Τσίπρα για Μπογδάνο! "Κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά"!


Με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, παίρνει θέση...
για τον σάλο που έχει ξεσπάσει μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και την αντίδραση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.
Στον... πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΣΚΑΪ και Κωνσταντίνου Μπογδάνου, "μπήκε" και το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είπε στην εκπομπή του πως "είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό" και αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του τηλεοπτικού σταθμού στον οποίο εργάζεται!

Μετά την ανακοίνωση τυ ΣΚΑΪ ήρθε και η απάντηση του δημοσιογράφου, στην οποία αφήνει αιχμές για το κανάλι, ενώ λίγο αργότερα εκδόθηκε και η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτήν γίνεται μια πραγματικά σφοδρότατη επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου και αντιθέτως θετικά σχόλια για τον ΣΚΑΪ που "αναγνώρισε την αντιδεοντολογική συμπεριφορά του δημοσιογράφου"!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά.

Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΙ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης".

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο