Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Μαλαισία: Είχε τραύματα που δεν επήλθαν από την πτώση το 18χρονο μοντέλο


Ανήμερα των Χριστουγέννων γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για την Ιβάνα Σμιτ, το μοντέλο από την Ολλανδία που έχασε τη ζωή της...
πέφτοντας από το μπαλκόνι 20ού ορόφου στην Μαλαισία. 
Η οικογένειά της πέρασε την ημέρα των Χριστουγέννων μέσα σε κλίμα έντονης θλίψης στο Roermond μαζί με το φέρετρο που βρισκόταν το αγαπημένο παιδί τους. 

«Ήταν φρικτό. Μία θλιβερή ημέρα», δήλωσε ο θείος της Ιβάνα, ο οποίος μιλά ως εκπρόσωπος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας. «Είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχουμε ζήσει», πρόσθεσε.

Η οικογένεια της Ιβάνα έχει ζητήσει από την Ολλανδική Εισαγγελία να ερευνήσει το θάνατό της. Το αίτημα ακολούθησε την γνωμάτευση του Ολλανδού ιατροδικαστή ο οποίος έκανε την πρώτη νεκροψία στο πτώμα της άτυχης κοπέλας και διαπίστωσε ότι κάποια από τα τραύματά της δεν επήλθαν από την πτώση της από μεγάλο ύψος

Το εντυπωσιακό μοντέλο βρήκε φριχτό θάνατο πριν από περίπου 10 μέρες, όταν έπεσε στο κενό από το διαμέρισμα του ζευγαριού, μετά από μια βραδιά διασκέδασης στο σπίτι τους.

Ο Αμερικανός Alexander Amado Johnson, 45 ετών, και η 30χρονη Ινδονήσια σύζυγός του Luna συνελήφθησαν σχεδόν αμέσως αφότου βρέθηκε το άψυχο κορμί της 18χρονης, διαλυμένο από την πτώση σε ένα μπαλκόνι του 6ου ορόφου. 

Στο αίμα της εντοπίστηκε αλκοόλ και ecstasy και οι τοπικές αρχές πιστεύουν ότι το ζευγάρι έδωσε στη νεαρή τα ναρκωτικά, κατά τη διάρκεια της βραδιάς πέρασαν μαζί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές, ο Johnson και η Luna είχαν βγει το προηγούμενο βράδυ με την κοπέλα και στη συνέχεια την προσκάλεσαν σπίτι τους. Στο διαμέρισμα του ζευγαριού η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τα ξημερώματα, με την νεαρή μάλιστα να στέλνει μια selfie με τους νέους της φίλους στο αγόρι της, γύρω στις εφτά η ώρα το πρωί. 

Η συνέχεια ωστόσο προκαλεί πονοκέφαλο στις αρχές. Από τη μία, ο 45χρονος Αμερικανός ισχυρίζεται ότι γύρω στις 8 το πρωί έπεσε για ύπνο και η σύζυγός του έφυγε για να πάει τα παιδιά στο σχολείο. 

Σε εκείνο το διάστημα που είχε μείνει μόνη της η νεαρή, ο ίδιος πιστεύει ότι βγήκε στο μπαλκόνι για να πάρει αέρα και βρέθηκε στο κενό.

Ωστόσο, οι συγγενείς του 18χρονου μοντέλου ολλανδικής καταγωγής, που είχε μετακομίσει στη χώρα με την οικογένεια της όταν ήταν πέντε, πιστεύουν ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική και ότι η άτυχη κοπέλα δεν έπεσε μόνη της από το μπαλκόνι αλλά δολοφονήθηκε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs