Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Κάποτε ήταν μια Πολύ Όμορφη Νυφούλα. Δείτε όμως ΠΩΣ έχει Γίνει Σήμερα και θα Σοκαριστείτε.


Αυτή η μικροσκοπική νύφη από την Καλιφόρνια, μετατράπηκε σε άνδρα με κοιλιακούς, πραγματοποιώντας το όνειρό της ...
να γίνει άνδρας.





Ο Cody, 30 ετών, παντρεύτηκε πριν από επτά χρόνια, παρόλο που φοβόταν πολύ ότι ήταν τρανσέξουαλ.

«Ήξερα ότι έκανα λάθος με το γάμο-αλλά δεν ήξερα πώς να το πω στους όλους. Είμαι τόσο ευτυχισμένος τώρα που ζω σαν άνδρας», είπε στα News Dog Media.


«Δεν μπορώ να πιστέψω το πόσο διαφορετικά νιώθω τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά. Πάντα πήγαινα γυμναστήριο και τώρα έχω το σώμα που πάντα ήθελα. Όταν συναντώ ανθρώπους που έχω να δω καιρό, δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι είμαι εγώ», είπε.

«Η παρακολούθηση της αλλαγής του σώματός μου στην εφηβεία ήταν δύσκολη – το μισούσα και απλά ήθελα να είμαι σαν τα αγόρια. Ήμουν τυχερός που ήμουν μικροσκοπικός και δεν είχα καμπύλες», είπε.


Στην ηλικία των 20 χρόνων, ο Cody γνωρίστηκε με έναν οικοδόμο σε ένα dating site και τον παντρεύτηκε το 2008.


«Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με εμένα και δεν είχα κανένα ρομαντικό συναίσθημα για τον Adam», είπε. «Ακόμα και την ημέρα του γάμου ένιωθα άβολα στο νυφικό μου, αν και φαινόμουν ευτυχισμένος».


Το ζευγάρι τελικά χώρισε και ο Cody αποφάσισε να πει στην οικογένειά του ότι ήταν λεσβία. Ένα χρόνο αργότερα, είπε ότι ήταν τρανσέξουαλ.

Το 2014, ο Cody υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και άρχισε να παίρνει αρσενικές ορμόνες. Έπειτα υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και ξεκίνησε να μετατρέπεται σε bodybuilder.


Τον Ιούνιο, ο Cody, ο οποίος είναι μοναδικός, θα υποβληθεί σε φαλλοπλαστική και θα αποκτήσει πέος.


«Είχα μερικές σύντομες σχέσεις με γυναίκες από τότε που έγινα άντρας, αλλά θα ήθελα να αγαπώ κάτι περισσότερο», είπε. «Αλλά τώρα, είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ».


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs