Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Την Αγαπούσε Τόσο Πολύ που έκανε τατουάζ το Πρόσωπο της. Οταν δείτε πως την έκανε Μετά τον Χωρισμό τους θα κλάψετε από τα γέλια


Η Tisha, το είχε βρει συναρπαστικό όταν ο σύζυγός της Matt έκανε τατουάζ ένα πορτρέτο ...
του προσώπου της στο χέρι του. Ωστόσο, μετά από τεσσεράμισι χρόνια γάμου, το ζευγάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.





Αυτό που η γυναίκα δεν περίμενε να δει, ωστόσο, ήταν αυτό που έκανε αργότερα ο Matt για να καλύψει το πορτρέτο της. Η Tisha πιστεύει ότι ο Matt μετέτρεψε το τατουάζ σε έναν δαίμονα, για να γυρίσει πίσω σε εκείνη.

«Η διαδικασία του διαζυγίου είναι επώδυνη, αλλά αυτό το τατουάζ το έχει καταστήσει ακόμα πιο επώδυνο», δήλωσε ο Tisha στο Inside Edition. «Πιστεύω ότι ο Matthew το έκανε για να με πονέσει».

«Θα μπορούσε να το καλύψει ολόκληρο από σεβασμό για μένα. Θα προτιμούσα να είμαι όπως είμαι, όχι σαν δαίμονας».

Όταν ο άνθρωπος που έκανε το τατουάζ στον Matt, Jojo Ackerman, μοιράστηκε τις φωτογραφίες στο Imgur τον Απρίλιο του 2016, πολλοί χρήστες έσπευσαν να σταθούν στην Tisha.

«Θα τρόμαζα να βγω με έναν άντρα που έχει τατουάζ ένα πρόσωπο τέρας της πρώην σύζυγού του. Θα έπρεπε να το καλύψει. Ένα ακόμη ηλίθιο λάθος», έγραψε ένας χρήστης του Imgur.

Ωστόσο, ο Matt λέει ότι χρησιμοποιεί πάντα την τέχνη του σώματος για να δείξει πώς αισθάνεται. Το διαζύγιο δεν είναι εύκολο για κανέναν και δεν άντεχε να βλέπει την πρώην σύζυγό του πια

Ο Matt λέει ότι το τατουάζ δεν είναι διάβολος αλλά ένας Ιαπωνικός θρύλος, ο Kiyohime. Η ιστορία αφορά σε μια γυναίκα που ερωτεύεται έναν μοναχό, που μετατρέπεται σε φίδι όταν προσπαθεί να την αφήσει.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs