Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

«Μου αρέσουν τα νεαρά αγόρια», είπε δάσκαλος και αυτοκτόνησε - Ο διευθυντής του σχολείου είχε μπει στο στόχαστρο της αστυνομίας για παιδική πορνογραφία


Ένας διευθυντής σχολείου στην Ουαλία έδωσε τέρμα στη ζωή του την ώρα που η αστυνομία ξεψάχνιζε ...
τη ζωή του για τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε περί παιδικής πορνογραφίας.
Ο 51χρονος Huw Jones, παλιό αστέρι ενός μαγειρικού ριάλιτι της βρετανικής τηλεόρασης («Come Dine With Me»), βρέθηκε νεκρός σε νεκροταφείο κοντά στο Κάρντιφ δύο μέρες μετά την έναρξη της αστυνομικής έρευνας εναντίον του.

Μια γυναίκα αστυνομικός που συμμετείχε στο ένταλμα έρευνας στο σπίτι του δασκάλου είπε μάλιστα πως της εξομολογήθηκε πως «Μου αρέσουν τα νεαρά αγόρια». Αλλά και οι ιθύνοντες του σχολείου είπαν πως τον είδαν να τρέμει όταν του είπαν πως καλύτερο θα ήταν να μην πηγαίνει στην τάξη μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Ο Jones περιγραφόταν ως «αξιοσέβαστος» απ’ όλους, την ίδια ώρα που οι σχολικοί επιθεωρητές είχαν χαρακτηρίσει «εξαιρετικό» το σχολικό περιβάλλον που είχε δημιουργήσει στο Δημοτικό που ήταν επικεφαλής.

Η αστυνομία του Κάρντιφ ενημερώθηκε από το αστυνομικό τμήμα του Γιορκσάιρ πως ο άντρας εμπλεκόταν ενδεχομένως σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και έστειλαν μια αστυνομικό με ένταλμα έρευνας στο σπίτι του. Η Emma Hampton είπε πως τον είδε «ελαφρώς αγχωμένο» όταν του εξήγησε τον σκοπό της επίσκεψής της.

Εκείνος δούλευε στο εκπαιδευτικό σύστημα της Αγγλίας από τα 26 του και τα τελευταία 12 χρόνια ήταν διευθυντής ενός δημοτικού σχολείου σε κωμόπολη δίπλα στο Κάρντιφ. Και φοβόταν, όπως ήταν φυσικό, το σκάνδαλο.

Την επομένη ήρθε το φιρμάνι από το συμβούλιο του σχολείου και μια μέρα μετά βρήκαν τη σορό του στον περίβολο του τοπικού κοιμητηρίου, αλλά και ένα γράμμα στο σπίτι του με παραλήπτη την οικογένειά του, που όπως είπε η αστυνομία έγραφε απλώς «λυπάμαι για ό,τι έχω κάνει»…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs