Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Iταλία: Σε πέντε συλλήψεις και 104 καταγγελίες προχώρησαν οι Αρχές για παράνομη παραγωγή και κατοχή πυροτεχνημάτων


Η ιταλική αστυνομία, μέσω διαδικτύου, στην ιστοσελίδα www.poliziadistato.it, με ειδικά βίντεο...
, συμβουλεύει τους πολίτες 
με ποιον τρόπο πρέπει να χειρίζονται βεγγαλικά, βαρελότα, και κάθε είδος πυροτεχνήματος! Σε πέντε συλλήψεις και 104 καταγγελίες προχώρησαν οι ιταλικές Αρχές, για παράνομη παραγωγή και κατοχή πυροτεχνημάτων. Τις τελευταίες ώρες, στην πόλη της Παβία κατασχέθηκαν 55 κιλά παράνομων πυροτεχνημάτων, και στην νότια πόλη του Τάραντα άλλα 59.

Στον Κρότωνα της Καλαβρίας, το συνολικό υλικό βεγγαλικών και βαρελότων που κατασχέθηκε τις τελευταίες ημέρες, ενόψει της Πρωτοχρονιάς, ξεπερνά τους τέσσερις τόνους.

Στη νότια Ιταλία και ιδίως στη Νάπολη, η φετινή, παράνομη κροτίδα (η οποία παρασκευάζεται χωρίς ελέγχους και δεν συνοδεύεται από καμία οδηγία χρήσης), βαπτίσθηκε «Kim ‘o coreano» (Κιμ ο Κορεάτης), με ευθεία αναφορά στον δικτάτορα της Βόρειας Κορέας.

Η ιταλική αστυνομία, μέσω διαδικτύου, στην ιστοσελίδα www.poliziadistato.it, με ειδικά βίντεο, συμβουλεύει τους πολίτες με ποιον τρόπο πρέπει να χειρίζονται βεγγαλικά, βαρελότα, και κάθε είδος πυροτεχνήματος, για να αποφευχθούν τραυματισμοί κατά τους εορτασμούς για την υποδοχή του νέου έτους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs