Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Η WIZZ ανακοίνωσε για το 2018 δρομολόγιο Αθήνα-Λούτον με ναύλους από 29.99 ευρώ


Η Wizz Air, ανακοίνωσε την έναρξη πτήσεων από την Αθήνα προς το Λονδίνο. Σύμφωνα με την εταιρία η σύνδεση...
της WIZZ θα ξεκινήσει στις 29 Απριλίου με καθημερινή πτήση, 




δημιουργώντας εξαιρετικές ευκαιρίες για τους Έλληνες ταξιδιώτες να ανακαλύψουν μία από τις πιο “ζωντανές” πόλεις της Ευρώπης με ναύλους που ξεκινούν από μόλις €29.99.

Η τιμή αυτή είναι για μονή διαδρομή συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και των βασικών χρεώσεων καθώς και της δωρεάν μεταφοράς χειραποσκευής διαστάσεων έως 55x40x23cm. Όλες οι πτήσεις θα εκτελούνται με Airbus A320, 180 θέσεων και A321, 230 θέσεων. Η WIZZ ξεκίνησε από το Νοέμβριο 2015 τις νέες παραλαβές των Airbus A321.


Παράλληλα με την ανακοίνωση του νέου δρομολογίου η WIZZ ξεκινά φέτος την πτητική δραστηριότητά της από την Αθήνα. Προσφέροντας το 2018 συνολικά 9 δρομολόγια με πτήσεις χαμηλού κόστους, η WIZZ καταλαμβάνει τη θέση της τρίτης μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της απέναντι στους πελάτες της, η WIZZ επενδύει διαρκώς στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυό της, με στόχο να δημιουργεί πραγματικά οικονομικές ευκαιρίες για τους ταξιδιώτες. Εκτός από τη σύνδεση με το Λονδίνο, την άνοιξη 2018 θα ξεκινήσουν επίσης τα νέα δρομολόγια της WIZZ από την Αθήνα προς Βουκουρέστι, Κλουζ-Ναπόκα , Βουδαπέστη, Σόφια, Κιουτάισι, Κισινάου, Κατοβίτσε και Βίλνιους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs