Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Μαρτυρία για το φονικό σε μπαρ στη Σπάρτη: «Ο Γεωργιανός έριξε μπουνιά για θάνατο» «Ήξερε πού να χτυπήσει, είναι επαγγελματίας μποξέρ»


Σοκ έχει προκαλέσει στη Σπάρτη ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου του 61χρονου Γιώργου Αρφάνη από...
δύο Γεωργιανούς, τα ξημερώματα της Τετάρτης έξω από το κέντρο νυχτερινής διασκέδασης που του ανήκε. 
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία της αιματηρής συμπλοκής φέρεται να είναι ο καβγάς για μία γυναίκα. 

Αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του θύματος μίλησε στο Ionian TV και αποκάλυψε πώς έγινε το φονικό.

«Οι άνθρωποι ήρθαν μέσα και έψαχναν για φασαρία. Του έβριζαν τα παιδιά (του ιδιοκτήτη) και τον προκαλούσαν. Τους είπε να βγουν έξω να τα πούνε (και να ηρεμήσουν τα πνεύματα). Βγήκε ο ιδιοκτήτης, βγήκε και ο αδελφός του, βγήκα κι εγώ.

Εκείνη την ώρα φώναξε ο Γιώργος (ο ιδιοκτήτης), φέρτε τα μπουφάν των παιδιών (των Γεωργιανών) για να φύγουν. Τα φέραμε και έπεσε το μπουφάν του ενός. Ο αδελφός του Γιώργου δίνει το μπουφάν στον έναν και τους είπε "πάρτε το ρε φίλε και φύγετε". Τότε ο Γεωργιανός του τραβάει μια μπουνιά.

Από εκεί και πέρα καταλαβαίνετε τι έγινε. Εγώ προσπάθησα να τον κρατήσω. Μετά άρχισε να βρίζει και να χτυπάει όποιον έβρισκε μπροστά του. Δεν ήταν η πρώτη φορά που προκαλούσε ο Γεωργιανός. Είχε κάνει πάλι το ίδιο πράγμα και πριν ένα με δύο μήνες.

Μετά από αυτό τους πήγαμε στο περίπτερο και τους λέμε "ρε παιδιά, τέλος".

Φεύγουμε και γυρίζουμε να πάμε στο μαγαζί. Τότε γύρισε ο ένας Γεωργιανός και έριξε στον Γιώργο μια μπουνιά για θάνατο. Ήξερε πού να χτυπήσει, είναι επαγγελματίας μποξέρ. Χτύπησε και τον αδελφό του. Πέσανε και οι δύο ξεροί, ο αδελφός του είναι στο νοσοκομείο σοβαρά.

Ο Γιώργος δεν προκάλεσε, προσπάθησε να το λύσει με ωραίο και ήρεμο τρόπο. Δεν ήταν μόνο φίλος, δουλεύαμε και μαζί στο μαγαζί. Ήμουν δίπλα του σε όλα» καταλήγει στην περιγραφή του ο αυτόπτης μάρτυρας.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο