Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

Καίτη Γκρέυ: Ήμουν έγκυος στο παιδί του Καζαντζίδη - «Έβαζα ζώνη και την έσφιγγα για να μην φαίνεται η κοιλιά μου. Τι να έκανα;»


Την αποκάλυψη ότι είχε μείνει έγκυος από τον Στέλιο Καζαντζίδη αλλά απέβαλε όταν ήταν τεσσεροσήμισι μηνών ...
έκανε η Καίτη Γκρέυ. 
Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso η λαική τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ποιος λέει ότι ο Στέλιος δεν έκανε παιδιά; Εγώ έμεινα μαζί του έγκυος σ’ ένα αγοράκι, αλλά απέβαλα, όταν ήμουν τεσσερισήμισι μηνών». Κι έτσι με αυτές τις λίγες λέξεις έριξε μια... "βόμβα μεγατόνων".

«Ήμουν τεσσάρων μηνών και πήγαινα στο κέντρο να τραγουδήσω, ενώ έπρεπε να κάτσω σπίτι. Έβαζα ζώνη και την έσφιγγα για να μην φαίνεται η κοιλιά μου. Τι να έκανα; Έπρεπε να δουλεύω γιατί πλήρωνα χρέη του Καζαντζίδη», αναφέρει στην Espresso η Καίτη Γκρέυ. Σύμφωνα με την ίδια, είναι μεγάλο ψέμα να λένε ότι ο Καζαντζίδης δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, επειδή τον χτύπησε μουλάρι στο στρατό.

«Ας γελάσω! Πότε τον χτύπησε το μουλάρι στον στρατό, αφού κάθε μέρα ήμουν στο στρατόπεδο με τον Χρήστο Κολοκοτρώνη;», λέει χαρακτηριστικά, δίνοντας τη δική της απάντηση σε εκείνους που θεωρούν ότι ο Καζαντζίδης δεν μπορούσε να κάνει παιδιά - τουλάχιστον όσο ήταν μαζί της.

Οπως αποκάλυψε επίσης, το γεγονός ότι έχασε το παιδί του ήταν κι ο λόγος που ο Καζαντζίδης τη χώρισε. Την κατηγόρησε ότι το παιδί τους δεν το έχασε, αλλά "το έριξε" για να μη χάσει την καριέρα της. Όμως, όπως αποκαλύπτει σήμερα η τραγουδίστρια, και εκείνη θα τον χώριζε πριν μείνει έγκυος μαζί του, αλλά έκανε ιώβεια υπομονή. «Η αλήθεια είναι ότι έκανα πολλές θυσίες για τον Στέλιο, ειδικά όταν έμεινα έγκυος, αλλά δεν βαριέσαι», τονίζει.

Η Καίτη Γκρέυ ήταν ζευγάρι με το Στέλιο Καζατζίδη στο πρώτο μισό της δεκαετίας του 1950. Ήταν μια περίοδος που και η καριέρα και των δύο βρίσκονταν σε απότομη άνοδο. Οι κοινές τους εμφανίσεις στο "Ζέφυρο"στο Νέο Ηράκλειο, στον "Αστέρα" στα Γερμανικά της Κοκκινιάς είχαν περίοπτη θέση στις χρυσές σελίδες του λαϊκού τραγουδιού. 

Σουξέ της εποχής, το «Απόψε φίλα με» (1957) του Μανόλη Χιώτη, το οποίο τραγουδούσε ντουέτο ο Καζαντζίδης με την Γκρέυ. Έμελε να είναι απο τις τελευταίες τους συνεργασίες καθώς εκείνη την περίοδο χώρισαν και στη ζωή.

Από εκείνη την περίοδο διασώζονται ελάχιστες φωτογραφίες όπως η παρακάτω.