Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

Ύποπτος φάκελος με άσπρη σκόνη στο σπίτι του υιού Τραμπ ‑ Στο νοσοκομείο η σύζυγός του


To 2011 πέντε άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους από φακέλους μολυσμένους με σκόνη άνθρακα. ...Σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης έχει μεταφερθεί η σύζυγος του Ντόναλτ Τραμπ Τζούνιορ, γιου του Αμερικανού προέδρου, με το πρακτορείο Reuters να μεταδίδει πως αισθάνθηκε ναυτία ανοίγοντας φάκελο που περιείχε άγνωστη άσπρη σκόνη.

Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό το περιστατικό, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η Βανέσα Τραμπ μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, καθώς ήταν εκείνη που άνοιξε τον επίμαχο φάκελο στο σπίτι τους στο Μανχάταν.

Το δίκτυο ABC7NY αναφέρει ότι άλλοι δύο άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς, όμως, να τους κατονομάζει. Το περιστατικό έχει αναλάβει να διερευνήσει η αστυνομία αλλά και η Μυστική Υπηρεσία.

Η Βανέσα και o Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ έχουν πέντε παιδιά αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα του περιστατικού.

Οι Αμερικανικές αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή για απειλές με άνθρακα, μετά τα περιστατικά του 2001 όταν φάκελοι που περιείχαν τη φονική σκόνη εστάλησαν σε ΜΜΕ και μέλη του Κογκρέσου σκοτώνοντας πέντε άτομα.