Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Γυναίκα που διαγνώστηκε με Καρκίνο έκανε το Όνειρό της πραγματικότητα: Μια Παραμυθένια Γαμήλια Φωτογράφηση!


Πριν από τέσσερα χρόνια, η 27 ετών Q Chen από την Ταϊβάν, νίκησε τον καρκίνο του μαστού. ...
Όμως, δύο χρόνια αργότερα, διαγνώστηκε ξανά και αυτή τη φορά βρίσκονταν σε τελικό στάδιο.




Έτσι, ήθελε να εκπληρώσει το όνειρό της… να κάνει μια φωτογράφηση γάμου.


Η ίδια είπε ότι αγαπούσε το ντύσιμο και τη λήψη φωτογραφιών από τότε που ήταν παιδί. Ονειρευόταν τη μέρα που θα ήταν σε θέση να έχει μια λαμπερή φωτογράφηση την ημέρα του γάμου της, αλλά πάντα περίμενε τον έναν και μοναδικό και την κατάλληλη στιγμή για να το κάνει.

Αλλά όταν αρρώστησε, συνειδητοποίησε ότι ο μόνος χρόνος να εκπληρώσει το όνειρο της είναι τώρα και το μόνο άτομο που χρειάζεται είναι ο εαυτός της.

«Ο χρόνος είναι πολύτιμος… καμία στιγμή δεν μπορεί να πάει χαμένη. Θέλω να ζήσω το δικό μου όνειρο», είπε.


Φόρεσε τέσσερα διαφορετικά νυφικά για τη μεγάλη μέρα, που το καθένα αντιπροσώπευε μια διαφορετική πλευρά της. «Το κόκκινο είναι για την προσωπικότητα, το ροζ είναι γλυκό, το λευκό είναι αγνό και οι δαντέλες είναι σ@ξι», είπε.


Η φωτογράφηση έγινε σε ένα αρχοντικό, που μοιάζει σαν να βγήκε κατευθείαν από παραμύθι.


Δεδομένου ότι οι φωτογραφίες της είχαν τεράστια απήχηση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Q λέει ότι έχει λάβει πολλά μηνύματα συμπαράστασης από ανθρώπους που της λένε ότι τους ενέπνευσε. Το γεγονός ότι η φωτογράφηση της έχει καταφέρει να υπενθυμίσει στους ανθρώπους να κάνουν χρήση του περιορισμένου χρόνου που όλοι έχουμε, την έκανε χαρούμενη και πήρε μεγάλη δύναμη από αυτούς.


Το επόμενο όνειρό της είναι να επισκεφτεί το Μπαλί!









Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs