Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Ο ΟΑΣΑ διένειμε 8.000 ανώνυμες κάρτες ATH.ENA Card


Στη δωρεάν διανομή 8.000 ανώνυμες καρτών ATH.ENA Card προχώρησε σήμερα ο ΟΑΣΑ, ενώ ...
αντίστοιχη ενέργεια έχει προγραμματίσει και για αύριο.





Η κίνηση αυτή, με κεντρικό σύνθημα την επαναφόρτιση εισιτηρίων και καρτών, εντάσσεται στα πλαίσια επιδίωξης του Οργανισμού για την ενίσχυση της κουλτούρας της επαναφόρτισης, καθώς τόσο τα ηλεκτρονικά εισιτήρια όσο και οι ηλεκτρονικές κάρτες είναι επαναφορτιζόμενα, οπότε το επιβατικό κοινό καλείται να τα επαναχρησιμοποιεί και να μην τα πετά.

Δεκάδες προωθητές του Οργανισμού σε επτά σταθμούς («Αγ. Αντώνιος», «Δουκ. Πλακεντίας», «Ομόνοια», «Σύνταγμα», «Ανθούπολη», «Αγ. Δημήτριος», «Αιγάλεω») μοίρασαν στο επιβατικό κοινό δωρεάν ανώνυμες κάρτες ΑΤΗ.ΕΝΑ Card, παρέχοντας τις σχετικές οδηγίες με ενημερωτικά φυλλάδια.

Ο ΟΑΣΑ, πέρα από την επαναφόρτιση, συστήνει στους επιβάτες την αγορά εισιτηρίων με πολλαπλές διαδρομές, όπως 10+1, προκειμένου να αποφεύγει τυχόν ουρές σε εκδοτήρια ή αυτόματα μηχανήματα. Εναλλακτικά, μπορεί να εκδώσει προσωποποιημένη κάρτα ATH.ENA Card και να τη φορτίζει μέσω του διαδικτύου ή του κινητού τηλεφώνου.

Όσον αφορά την επικύρωση εισιτηρίων και καρτών σε μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, αυτή γίνεται στις πύλες με το πράσινο βέλος τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από τους σταθμούς και πάντα στον αναγνώστη που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs