Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Παίρνουν αποφάσεις στον ΠΑΟΚ, στους δρόμους ξανά οι οπαδοί


Μόνο μοιρολατρικά δεν πρόκειται να αποδεχθούν στον ΠΑΟΚ την απόφαση από το πρωτοβάθμιο όργανο ...
της Super League για τιμωρία της ομάδας, 




λόγω των όσων έγιναν στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και το περιστατικό με τον Όσκαρ Γκαρθία. Για τον λόγο αυτό, όλοι στο «ασπρόμαυρο στρατόπεδο» ετοιμάζονται για κινήσεις αντίδρασης.

Από νωρίς χθες το απόγευμα μέχρι και αργά το βράδυ, ο Ιβάν Σαββίδη συναντήθηκε με πολλούς ανθρώπους του «δικεφάλου», με τους οποίους και συζήτησε τα θέματα που προέκυψαν με την τιμωρία της ομάδας. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μίλησε με τον Θανάση Κατσαρή, τον Γιώργο Κούδα, με βετεράνους, καθώς και με άλλους συμβούλους της εταιρείας και άκουσε απόψεις για τις περαιτέρω κινήσεις.

Επίσης, συναντήθηκε και με εκπροσώπους της ομάδας, όπως φυσικά και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, από τους οποίους ζήτησε να μείνουν ενωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο, που δεν είναι άλλος από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι τέλους. Ακόμη και να παραμείνει το -3…

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, τις προσεχείς ώρες αναμένεται να υπάρξει μία πιο ξεκάθαρη τοποθέτηση από τον ίδιο τον κ. Σαββίδη τόσο για τις κινήσεις που θα γίνουν όσο και για το μήνυμα που θέλει να περάσει προς πάσα κατεύθυνση.

Παράλληλα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να βγει και πάλι στους δρόμους, για νέες μεγάλες κινητοποιήσεις, ακόμη και πριν εκδικαστεί η έφεση σε δεύτερο βαθμό. Η αγανάκτηση και η στεναχώρια είναι έκδηλη στις τάξεις των οπαδών. Πάντως, χθες, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, έστειλε το μήνυμα πως «θα πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία, αφού και εμείς λαμβάνουμε μηνύματα οργής».

Ένα κομμάτι των οργανωμένων οπαδών, είχε και εκείνο χθες το βράδυ συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δεν έκρυψε την επιθυμία του να ακούσει όλες τις τάσεις και όλες τις πλευρές πριν αποφασίσει για την στάση που θα κρατήσει ο ίδιος στο θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή (02/03), οι οπαδοί του «δικεφάλου» προχώρησαν σε κινητοποίηση έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία μέχρι τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs