Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Τα πολυτελή διαμερίσματα των 18 τ.μ. στο Μανχάταν κοστίζουν 2.500 δολάρια το μήνα


Το Carmel Place στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης επενδύει πολύ στην ανάγκη των νέων να ζήσουν στην ....
περιοχή με κάθε κόστος. Και χρηματικό, και ποιοτικό.

Σίγουρα θα έχετε ακούσει πως τα διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη είναι πολύ ακριβά, και σίγουρα θα έχετε δει σε κάποια ταινία πώς είναι μέσα ένα μικρό, πολύ μικρό σπίτι, όταν ο πρωταγωνιστής δεν είναι πλούσιος ή η Carrie Bradsaw στο Sex And The City.

Συνήθως λοιπόν όσοι ζουν στο Μανχάταν θα πρέπει να συμβιβαστούν με ένα διαμέρισμα πολύ μικρό χωρίς ανέσεις, που όμως θα συνεχίζει να είναι ακριβό. Πολύ ακριβό. Στο Carmel Place λοιπόν, το διαμέρισμα παραμένει στα 18 τ.μ. (άντε να ανέβει στα 30 τ.μ.) και η τιμή του ξεκινά από 2.400 δολάρια και φτάνει στα 3.000 δολάρια. ΤΟ ΜΗΝΑ.

Τι κάνει όμως αυτά τα διαμερίσματα να ξεχωρίζουν; Oι designers που τα επιμελήθηκαν. Από το σχεδιαστικό γραφείο Ollie and Screech Owl η designer Jacqueline Schmidt βρήκε τρόπο ένα πολύ μικρό σπίτι να είναι λειτουργικό (όσο γίνεται) και να μπορεί να γίνει πραγματικά ένας χώρος χαλάρωσης.

Τα διαμερίσματα είναι ολοκαίνουργια, υπάρχει γυμναστήριο στο κτίριο για τους κατοίκους και έχουν ωραία θέα. Εντάξει, μπορεί ο καναπές να γίνεται κρεβάτι, όμως δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας στη Νέα Υόρκη. Εκτός κι αν είμαστε πρωταγωνιστές σε ταινία.Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs