Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Ο γιατρός ανακάλυψε γιατί δεν μπορούσε να κάνει παιδιά και έμεινε άφωνος!


Ένα ζευγάρι από την Κίνα, ένας 26χρονος και η 24χρονη σύζυγός του, ήταν παντρεμένοι για ...
τέσσερα χρόνια και προσπαθούσαν να κάνουν παιδί. 




Όμως όσο και να προσπαθούσαν, δεν έβλεπαν αποτέλεσμα.

Αποφάσισαν λοιπόν να επισκεφτούν έναν γυναικολόγο, τον Liu Hongmei, και να του εκφράσουν το πρόβλημά τους. Η γυναίκα εξέφρασε την απογοήτευσή της, λέγοντας πως παρόλο κάνουν συχνά σeξ, δεν έχει καταφέρει να μείνει έγκυος. Μάλιστα του είπε, πως κάθε φορά που κάνουν σeξ πονάει πολύ.

Ο γιατρός θεώρησε αρχικά πως πρόκειται για γυναικολογικό πρόβλημα. Όταν όμως εξέτασε την 24χρονη, ανακάλυψε πως είναι παρθένα και πως η είσοδος στον πpωκτό της ήταν μεγαλύτερη από το αναμενόμενο.

Ρώτησε αμέσως το ζευγάρι τον τρόπο που κάνουν σeξ και γρήγορα κατάλαβε πως επί 4 χρόνια, έκαναν αποκλειστικά πpωκτικό σeξ. Τους εξήγησε λοιπόν πως πρέπει να κάνουν από εκεί και πέρα εpωτα και τους χάρισε έναν βιβλίο.

Μερικούς μήνες πιο μετά, το ζευγάρι τα κατάφερε. Και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης έστειλαν στον γιατρό Liu, 100 αυγά και μια ζωντανή κότα! Ο γιατρός σχολίασε σχετικά: «Είναι πολύ σπάνιο ούτε η γυναίκα, αλλά ούτε και ο άνδρας να μην ξέρουν τόσο βασικές πληροφορίες. Ακόμη όμως και στις μέρες μας, μπορεί να συμβεί».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs