Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Στα άκρα η κόντρα Τζολί – Πιτ για την κηδεμονία των παιδιών - Μακρύς διαγράφεται ο δρόμος για την έκδοση του διαζυγίου


Τι κι αν πέρασαν δυο χρόνια από την ημέρα που έπεσε σαν βόμβα η είδηση του χωρισμού της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ. ...
Μακρύς διαγράφεται ο δρόμος για την έκδοση του διαζυγίου των δύο σταρ του Χόλιγουντ οι οποίου φαίνεται πως δεν καταλήγουν σε κάποια συμφωνία για την κηδεμονία των παιδιών.

Σύμφωνα με το E!News, οι δύο ηθοποιοί έχουν ριχτεί στη μάχη για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, με αποτέλεσμα άλλα εκκρεμή ζητήματα του γάμου τους να έχουν μείνει τελείως στάσιμα.

Όπως μεταδίδουν πολλά ξένα ΜΜΕ, επικαλούμενα πηγές από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, οι διαπραγματεύσεις έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο, αφού η Τζολί έχει θυμώσει πολύ για το γεγονός ότι ο πρώην της διεκδικεί από κοινού επιμέλεια των έξι παιδιών με αποτέλεσμα η διαδικασία του διαζυγίου να έχει τελματώσει.

Σύμφωνα με το USWeekly, η Τζολί δημιουργεί μόνιμα εχθρικό κλίμα στις διαπραγματεύσεις και οδηγεί τα πράγματα στα άκρα.

Όπως αναφέρει μια πηγή του TMZ, «η συμπεριφορά της ηθοποιού δείχνει ότι θέλει να σκοτώσει την οποιαδήποτε σχέση έχει ο Πιτ με τα παιδιά του». Αυτή η επιθυμία την οδηγεί σε ακρότητες και φωνές κατά τις συναντήσεις τους στα γραφεία των δικηγόρων τους.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η επιθετικότητα της Τζολί έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό, που η δικηγόρος της σταρ της ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παραιτηθεί από την εκπροσώπησή της, αφού η συμπεριφορά της πελάτισσάς της είναι τοξική. Ωστόσο, εκπρόσωποι της ηθοποιού διαψεύδουν την είδηση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs