Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Πατέρας σκότωσε την έγκυο σύζυγο όταν την είδε να στραγγαλίζει τις κόρες τους!


Ο 33χρονος Christopher Watts κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του Shanann και τις δύο κόρες του ...
τριών και τεσσάρων ετών - 
Όλα όσα υποστήριξε στην απολογία του - Η εκδοχή που ανατρέπει τα πάντα

Συγκλονιστική ανατροπή παρουσιάστηκε στα δεδομένα της υπόθεσης ενός πατέρα που συνελήφθη με την κατηγορία ότι σκότωσε την έγκυο σύζυγό του και τα δύο μικρά κοριτσάκια τους, καθώς ο δράστης ομολόγησε τη δολοφονία της γυναίκας του, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι προέβη σε αυτήν την πράξη, όταν διαπίστωσε ότι εκείνη είχε στραγγαλίσει τα δύο μικρά κοριτσάκια τους!


Η υπόθεση του Κολοράντο εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια οι φρικιαστικές λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας. Ο Christopher Watts κατέθεσε ότι η γυναίκα του σκότωσε τα δύο μικρά κορίτσια, όταν πληροφορήθηκε ότι εκείνος ήθελε διαζύγιο. Όπως δήλωσε ο ίδιος, η αποτρόπαιη πράξη της εγκύου συζύγου του αποκαλύφθηκε μέσω του μόνιτορ που είχαν τοποθετήσει για να παρακολουθούν τα παιδιά τους. Στην οθόνη του μόνιτορ αντίκρισε τη σύζυγό του να στραγγαλίζει το ένα από τα δύο κορίτσια τους, γεγονός, που όπως δήλωσε ο ίδιος, τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Ο Watts δήλωσε στην αστυνομία ότι αφού συζήτηση με τη σύζυγό του για το ενδεχόμενο διαζύγιο, κατέβηκε στον κάτω όροφο, πριν επιστρέψει στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί είδε, μέσω του μόνιτορ, τη σύζυγό του Shanann να στραγγαλίζει το μόλις τριών ετών κοριτσάκι τους. Όπως υποστήριξε στην κατάθεσή του, όταν είδε το μόνιτορ, το άλλο κοριτσάκι τους, τεσσάρων ετών, είχε ήδη δολοφονηθεί.

Πριν συλληφθεί και του απαγγελθούν κατηγορίες, ο 33χρονος πατέρας είχε επιτρέψει στους ερευνητές της αστυνομίας να πραγματοποιήσουν έρευνα στο σπίτι τους, καθώς οι φίλοι της οικογένειας τους είχαν δηλώσει ως αγνοούμενους. 

Όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι, το ένα πτώμα που εντοπίστηκε πιστεύεται ότι ανήκει στη Σάναν Γουότς. Πραγματογνώμονες του Γραφείου Ερευνών του Κολοράντο και του Αστυνομικού Τμήματος του Φρέντερικ εντόπισαν άλλα δύο πτώματα την Πέμπτη σε κοντινή απόσταση με το πτώμα που οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για τη Σάναν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs