Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Πόσο κοστίζουν τα ακριβότερα κοστούμια του κόσμου; Ετοιμαστείτε να μείνετε με το στόμα ανοιχτό


Το καλό ντύσιμο στον άνδρα προσδίδει κύρος και γοητεία, για αυτό και οι περισσότεροι...
διαθέτουν από ένα τουλάχιστον καλό κοστούμι που φορούν στις ιδιαίτερες περιπτώσεις. 
Οι τιμές ενός τέτοιου συνόλου ρούχων μπορούν να φτάσουν αρκετά ψηλά βέβαια, ιδιαίτερα αν είναι κάποιου γνωστού οίκου, όμως σίγουρα δεν περιμένατε σε καμιά περίπτωση να ακούσετε τις τιμές που ακολουθούν παρακάτω. Δείτε πόσο κοστίζουν τα ακριβότερα κοστούμια του κόσμου, που αποτελούνται από χρυσές λεπτομέρειες και διαμάντια.


William Westmancott, Ultimate Bespoke – 75.000 δολάρια 


Πρόκειται για ένα κοστούμι 3-4 κομματιών, ενώ χρειάστηκαν 200 ώρες συνολικά για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του και απευθύνεται σε πελάτες με υψηλό κύρος και Ρώσους δισεκατομμυριούχους.


Κοστούμι Zoot – 78.000 δολάρια


Ένα ανδρικό ενδυματολογικό σύνολο, που κατασκευάστηκε κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και πουλήθηκε το 2011 στην παραπάνω τιμή, από μια εταιρεία βιντάζ ρούχων, η οποία στην αρχή το κοστολογούσε στα 600-900 δολάρια.


Dormeuil, Vanquish II – 95.319 δολάρια


Η εν λόγω εταιρεία, φημολογείται ότι ντύνει βασιλιάδες, προέδρους και μεγάλες διασημότητες για χρόνια, ενώ το συγκεκριμένο κοστούμι αποτελείται από 6 από τα πιο εκλεκτά υφάσματα του πλανήτη.


Alexander Amosu, Vanquish II Bespoke – 101.860 δολάρια


Ο Alexander Amosu άρχισε να ασχολείται με την αντρική μόδα το 2009 και κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα πιο ακριβά κοστούμια παγκοσμίως, το οποίο αποτελείται από δυο από τα καλύτερα είδη μαλλιών και το καθένα από τα 9 κουμπιά που διαθέτει είναι φτιαγμένο από 18 καράτια χρυσού.


Stuart Hughes, Η Έκδοση με τα διαμάντια – 892.500 δολάρια


Στοιχίζει σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια, όμως η τιμή του ανταποκρίνεται στην ποιότητα του. Αυτό το έργο τέχνης χρειάστηκε 800 ώρες για να ολοκληρωθεί και είναι φτιαγμένο από μαλλί, κασμίρι και μετάξι. Τα κουμπιά του, τόσο στο παντελόνι όσο και στο σακάκι, είναι διαμάντια περισσοτέρων από 480 καράτια. Δικαιολογημένα λοιπόν αποτελεί το πιο ακριβό κοστούμι του πλανήτη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο