Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Φθιώτιδα: Τον σκότωσε η πρώην σύζυγός του με τον σύντροφό της - Συνέλαβαν τους δολοφόνους του Γερμανού κυνηγού


Στις αρχές της χρονιάς ένας 55χρονος Γερμανός κυνηγός βρέθηκε νεκρός, 300 μέτρα από τον ...
οικισμό Τριανταφυλλιά μέσα σε έναν ελαιώνα, στην περιοχή της Αρκίτσας.
Ο άτυχος άνδρας ήταν πυροβολημένος στο κεφάλι και στο στήθος, από κυνηγετικό όπλο, έξω από το αυτοκίνητό του.

Το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία του άτυχου άνδρα λύθηκε, αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tv Star, όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Λαμίας δείχνουν πως πίσω απ’ τη δολοφονία του Γερμανού κυνηγού βρίσκονται η πρώην σύζυγός του και ο σύντροφός της.

Από την πρώτη στιγμή οι ενδείξεις οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως το ζευγάρι είχε δολοφονήσει τον άτυχο άνδρα την ώρα μάλιστα που κυνηγούσε σε περιοχή της Αρκίτσας.

Όμως δεν υπήρχαν τα στοιχεία που θα οδηγούσαν τους αστυνομικούς της ασφάλειας στην σύλληψή τους.

Από τον περασμένο Ιανουάριο οι αστυνομικοί δούλευαν την υπόθεση μέρα και νύχτα. Έχοντας στη διάθεσή τους και την τεχνολογία, κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχεία.

Καταλυτικό ρόλο έπαιξε και μία μαρτυρία των τελευταίων ωρών, για την σχέση του 55χρόνου Γερμανού με την πρώην σύζυγό του και τον συντροφό της, αλλά και τις διαφορές που υπήρχαν ανάμεσα στο ζευγάρι.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της ασφάλειας τους δύο δράστες, έχοντας όμως στα χέρια τους ήδη εντάλματα σύλληψης από ανακριτή και εισαγγελέα.

Περίπου στις εννέα το βράδυ τους συνέλαβαν και σήμερα στις 11 το πρωί θα οδηγηθούν στο δικαστικό μέγαρο, ο άνδρας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και η γυναίκα ως ηθικός αυτουργός αφού φέρεται να είναι αυτή που τον ώθησε να πυροβολήσει τον 55χρόνο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs