Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Γνωρίστε τη γυναίκα που ανακάλυψε τη σφουγγαρίστρα και έγινε πολυεκατομμυριούχος και ταινία


Μια ιστορία έμπνευση, για όσους έχουν φιλοδοξίες.
Η Τζόι Μανγκάνο, χρειάζεται μια ολόκληρη μέρα, για να γυρίσει το σπίτι της, ένα παλάτι 40.000 τετραγωνικών μέτρων, και ...
13 μπάνιων. 




Όταν κοιτάζει το τραπεζικό της λογαριασμό, βλέπει πολλά ψηφία στη σειρά. Όμως δεν ήταν πάντα έτσι, η ζωή για τη Τζόι.

Η Τζόι, ανύπαντρη μητέρα τριών παιδιών, έβλεπε τη ζωή της, κυριολεκτικά να καταρρέει. Τα χρέη στη τράπεζα, το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγο, λίγο έλειψε να της στερήσουν τα όνειρά της. Πάλεψε σκληρά, δανείστηκε, από την οικογένεια της ένα μικρό ποσό, και πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί, το 1992, σχεδίασε αυτό που δεν έιχε σκεφτέι κανένας μέχρι τότε. Μια σφουγγαρίστρα, που δεν θα πετιέται μετά τη χρήση της. Ως τότε οι σφουγγαρίστρες ήταν μίας χρήσης, και το κόστος του νοικοκυριού εκτοξευόταν. Η Τζόι, σκέφτηκε μια βαμβακερή σφουγγαρίστρα, και ένα κουβά, που θα ξεπλένεται και θα στίβεται. Έτσι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Οι Αμερικάνοι, που ηδονίζονται με την οικονομία, ανταποκρίνονται δειλά δειλά.





Η τηλεόραση, έχει μπει για τα καλά, στη ζωή των Αμερικάνων. Η Τζόι δανείζεται εκ νέου λεφτά, και κάνει την εμφάνισή της σε εκπομπή telemarketing.

Η επόμενη μέρα τη βρίσκει ζάμπλουτη, το τηλεφωνικό κέντρο κατακλύζεται από παραγγελίες. Η ίδια καλείται από τα τηλεοπτικά σόου. Οι θυσίες της πιάνουν τόπο. Αποπληρώνει όλα τα δάνεια της, δημιουργεί τη δικιά της εταιρεία, και σήμερα φιγουράρει μέσα στις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου. Με μια διαφορά όμως, αυτή είναι αυτοδημιούργητη.


Σήμερα η εταιρεία της, συνεχίζει να λανσάρει, καινοτόμα προιόντα, πάντα γύρω από το νοικοκυριό.

Μια αληθινή ιστορία που έγινε ταινία με το τίτλο JOY

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs