Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Διάσημη ποπ σταρ αποκαλύπτει: Έκανα σeξ με γυναίκες συνοδούς - Άκρως αποκαλuπτική


Τις ερωtικές επαφές που είχε με γυναίκες συνοδούς πολυτελείας κατά τη διάρκεια περιοδείας της το ...
2014 παραδέχτηκε δημόσια η Βρετανίδα ποπ σταρ Λίλι Άλεν.
Η 33χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός έγραψε για αυτήν την εμπειρία της στο Instagram καθώς, όπως η ίδια εξήγησε, μέρος της αποκαλυπτικής της βιογραφίας που πρόκειται να δημοσιευτεί σε λίγο καιρό διέρρευσε στην Daily Mail, και ήθελε να προλάβει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

«Πήγα με γυναίκες συνοδούς πολυτελείας όταν ήμουν σε περιοδεία, επειδή αισθανόμουν μόνη, χαμένη και αναζητούσα κάτι. Δεν είμαι περήφανη για αυτό που έκανα αλλά ούτε και ντρέπομαι. Δεν είναι κάτι που κάνω πλέον. Η Mail θα δημοσιεύσει ένα άρθρο με αυτό το θέμα επειδή κάποιος τους έδωσε την πληροφορία, και σίγουρα θα το κάνουν να φανεί πολύ χειρότερο απ' ότι είναι πραγματικά. Ήθελα απλά να σας δώσω μια μικρή προειδοποίηση», έγραψε η ποπ σταρ στην ανάρτησή της.


Η Άλεν οριστικοποίησε το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της Σαμ Κούπερ νωρίτερα αυτή τη χρονιά, μετά από δύο χρόνια που το ζευγάρι ήταν σε διάσταση. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Εθελ και την Μάρνι. 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Vulture για την προώθηση του νέου της άλμπουμ No Shame, η Άλεν είναι παραδεχτεί ότι απάτησε επανειλημμένα τον Κούπερ ενώ ήταν παντρεμένοι. «Είχα χάσει τον εαυτό μου, την ταυτότητά μου. Ήμουν κακή μητέρα. Τα πήγαινα χάλια στη δουλειά μου. Απάτησα τον άνδρα μου», είπε η 33χρονη με ειλικρίνεια

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs