Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Σημίτης για Άκη – Γιάννο: Στεναχωριέμαι, ήταν απαράδεκτοι


Ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς αναφέρθηκε σε μια σύντομη συζήτησή του ...
με τον Κώστα Σημίτη στο περιστύλιο της Βουλής για τα σκάνδαλα των πρώην υπουργών του, με αφορμή την προφυλάκιση Παπαντωνίου.
«Στενοχωριέμαι, ήταν απαράδεκτοι» απάντησε στην ερώτησή του Γ. Αμυρά ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος καλείται από πολλές πλευρές τις τελευταίες ημέρες να πάρει θέση για τις δικαστικές περιπέτειες των μελών της κυβέρνησής του.

Την κατάθεση οδικού χάρτη για τις μετεκλογικές συνεργασίες με φιλοευρωπαϊκές, φιλελεύθερες δυνάμεις στις οποίες περιλαμβάνεται η ΝΔ και όχι το ΚΙΝΑΛ προανήγγειλε ο Γιώργος Αμυράς μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6.

Μιλώντας για το συνέδριο του Ποταμιού το επόμενο σαββατοκύριακο,διέψευσε τις φήμες ότι ο ίδιος θα διεκδικήσει την ηγεσία, και εξήγησε ότι τάσσεται υπέρ της αυτόνομης παρουσίας του Ποταμιού και της συμμετοχής του στις εκλογές αλλά με ξεκάθαρο πλαίσιο για τη μετεκλογική του στάση: «Θα πω στο συνέδριο, “αγαπητοί Ποταμίσιοι, είμαστε κίνημα συνεργασιών. Ελάτε με χαρτί και με μολύβι να πούμε με ποιους πρέπει να συνεργαστούμε στη βάση ποιων θέσεων, για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, για τη ρύθμιση σχέσεων κράτους-Εκκλησίας με σεβασμό της μιας πλευράς προς την άλλη, για ένα νέο Δημόσιο με αξιολόγηση και λογοδοσία, για την προστασία του περιβάλλοντος».

Ανέφερε ότι στο εσωκομματικό δημοψήφισμα που έγινε στο Ποτάμι με συμμετοχή 6.000 μελών. ένα 47% προς τάχθηκε υπέρ της σύμπλευσης με τη ΝΔ και ένα 45% υπέρ της μετεκλογικής συνεργασίας με το πρώτο κόμμα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs