Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Αν πρόκειται να παντρευτείς σύντομα, πάρε μεζούρα… Να ξέρεις, τι σε περιμένει…


Αν το ύψος του συντρόφου σου, δεν ξεπερνά το 1,70 τότε να προβληματίζεσαι.

Όχι μόνο θα λοξοκοιτάει αλλά θα...
έχει και επιτυχίες…




Τι σχέση έχει το «ύψος» με την απιστία;

Οι κοντοί είναι πιο άπιστοι από τους ψηλούς στην Ελλάδα.

Κι αυτό γιατί επιστρατεύουν, λένε οι ψυχολόγοι, χιλιάδες κόλπα να κάνουν με δύο λόγια αλμα στο» επί κοντό» …

Το θέμα είναι πως τελικά, τα…καταφέρνουν!

Έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, αποκαλύπτει πως αν μια γυναίκα γνωρίζει τις έρευνες, τουλάχιστον θα είναι , υποψιασμένη…

Oι κοντοί άνδρες έχουν τα πρωτεία στην απιστία, αποκαλύπτει λοιπόν έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, που έγινε σε δείγμα 1000 ανδρών από όλη την Ελλάδα και εξέτασε δύο παραμέτρους: το ύψος τους και τη διάθεση για εξωσυζυγικές σχέσεις…

Όπως διαπιστώθηκε, οι κοντοί άνδρες ( 1.60-1.70 ) και ως μεγάλο) ήταν πολύ περισσότερο πολυγαμικοί, παρουσιάζοντας σχεδόν διπλάσια ποσοστά απιστίας από τους ψηλούς (1.80 και πάνω). Τα ποσοστά θα σας αφήσουν άφωνες: Οκτώ στους δέκα κοντούς άνδρες είχαν παράλληλες σχέσεις και μόνο ένας στους δέκα ψηλούς ήταν πολυγαμικός.

Η επιστημονική εξήγηση θέλει τους ψηλούς άνδρες να νιώθουν αυτοπεποίθηση και όχι την ανάγκη να φλερτάρουν μια γυναίκα.

Η έπαρση αυτή του «ωραίου και μοιραίου», όμως, δημιουργεί απέχθεια στις γυναίκες, που θέλουν, επίσης, να μοιράζονται τα βλέμματα θαυμασμού, αναφέρει ο ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Τα όπλα των κοντών που γνωρίζουν πως «σε μια κοινωνία ανταγωνιστική, είναι οι λιγότερο ευνοημένοι, ανατομικά, είναι να γίνουν θελκτικοί με άλλα προσόντα, όπως είναι το μυαλό, το χρήμα,το χιούμορ ή η σκέψη», αποκαλύπτει ο ίδιος.

Έτσι δεν φαίνεται παράλογο γιατί στο «τρίγωνο των Βερμούδων» (απιστία-σεξ-εξουσία), κατοικούν μονίμως οι πιο κοντοί.Κερδίζουν όμως «πόντους » από υπερηφάνεια. «Θαυμάζουν το ύψος μόνο στο γυναικείο φύλο. Με μια ψηλή γυναίκα δίπλα τους νιώθουν πολύ ψηλότεροι από όλους τους άλλους άνδρες της υφηλίου.» λέει ο κ. Κωνσταντινίδης και καταλύγει : Στη σύγκριση κοντού-ψηλού είναι σίγουρο πως ένας πιο κοντός άνδρας θα διεκδικήσει περισσότερες γυναίκες από όσες του αναλογούν, για να αποδεικνύει στον καθρέφτη του πως είναι πιο γοητευτικός από έναν ανατομικά ψηλότερότερο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs