Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Τέσσερις συλλήψεις στην Θεσσαλονίκη για παράνομη μεταφορά 35 αλλοδαπών


Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, μεταξύ των οποίων και ενός ανηλίκου, προχώρησαν τις τελευταίες ώρες...
οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, 




με την κατηγορία της παράνομης μεταφοράς στο εσωτερικό της χώρας συνολικά 35 αλλοδαπών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, εντόπισαν το απόγευμα του Σαββάτου ένα αυτοκίνητο τύπου βαν να κινείται στην επαρχιακή οδό Ρεντίνας - Λαγκαδά. Ο 17χρονος αλλοδαπός οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών αρχών, ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Το όχημα τελικώς ακινητοποιήθηκε και σε έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκαν δέκα αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Λίγο αργότερα, περιπολούντες αστυνομικοί, εντόπισαν ένα ακόμη αυτοκίνητο τύπου βαν, που οδηγούσε 21χρονος αλλοδαπός, να κινείται στην Εγνατία Οδό (ύψος Μουσθένης), να μη συμμορφώνεται στα σχετικά σήματα των αρχών και να αναπτύσσει ταχύτητα.

Στο ύψος του Βαγιοχωρίου το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε με αποτέλεσμα να συλληφθούν ο 21χρονος οδηγός και δύο συνοδηγοί, ένας άνδρας 33 ετών και μία γυναίκα 29 χρόνων. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν 25 αλλοδαποί χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs