Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Η ακτινογραφία αποκάλυψε το μυστικό που έκρυβε από την μητέρα της - Η μητέρα της παρακολουθούσε σιωπηλή και «εμφανώς ταραγμένη»


Είναι η αμήχανη στιγμή που οι γονείς ανακαλύπτουν αυτό που το παιδί τους επιμελώς προσπαθεί τόσο καιρό να κρύψει. ...Σε αυτή τη θέση βρέθηκε η νεαρή Sydney Allen από τη Φλόριντα, η οποία επισκέφθηκε το νοσοκομείο για την καθιερωμένη ακτινογραφία που πρέπει να κάνει καθώς πάσχει από Συριγγομυελία - μία διαταραχή στην οποία μία κύστη ή μία κοιλότητα σχηματίζεται μέσα στον νωτιαίο μυελό.

Όταν λοιπόν ο γιατρός έδειξε την ακτινογραφία σε προτζέκτορα, παρουσία της μητέρας της, αποκαλύφθηκε το μυστικό που έκρυβε από τους γονείς η 20χρονη κοπέλα. Δύο μεταλλικά αντικείμενα απεικονίζονταν στο σημείο που βρίσκονται τα στήθη της.

Τα εν λόγω αντικείμενα δεν ήταν τίποτα άλλο από σκουλαρίκια που η κοπέλα είχε βάλει στις θηλές της! Ήταν το δώρο γενεθλίων που της έκανε το καλοκαίρι η αδερφή της και που πίστευε πως λόγω του σημείου θα μπορούσε εύκολα να κρύψει από τους γονείς της. «Από τη στιγμή που δεν βγάζω συχνά τη μπλούζα μου μπροστά τους σκέφτηκα πως θα ήταν πολύ εύκολο να το κρατήσω μυστικό», δήλωσε η νεαρή κοπέλα στο Buzzfeed και πρόσθεσε:

«Η μητέρα μου είδε το piercing μόλις ο γιατρός εμφάνισε την ακτινογραφία και τότε άρχισα να γελάω υστερικά». Εκείνη την ώρα, όπως είπε, η μητέρα της παρακολουθούσε σιωπηλή και «εμφανώς ταραγμένη» τα ευρήματα, λέγοντάς της: «Θα το συζητήσουμε αργότερα στο σπίτι».

Η 20χρονη δημοσίευσε τη φωτογραφία της ακτινογραφίας στο twitter γράφοντας: «Η μητέρα μου ανακάλυψε σήμερα ότι έχω κάνει piercing στις θηλές μου». Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το ποστ έγινε viral με περισσότερες από 37.000 αναδημοσιεύσεις και 168.000 επισημάνσεις «μου αρέσει».

Μετά το αρχικό σοκ η μητέρα της έχει ηρεμήσει και τώρα πια βλέπει την αστεία πλευρά της υπόθεσης. «Η φωτογραφία της προκαλεί γέλια τώρα», λέει χαρακτηριστικά η Sydney.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο