Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ για τα σοβαρά επεισόδια στο ΑΕΚ-Αγιαξ


Τον γύρο του κόσμου έκαναν τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ πριν από την έναρξη του αγώνα ...
ΑΕΚ - Άγιαξ για το Champions League. 
Κορυφαία ΜΜΕ του εξωτερικού είχαν εκτενείς αναφορές με ανάλογη κριτική.

Από την Ιταλία, Αγγλία, την Πορτογαλία, μέχρι την Αργεντινή, τις ΗΠΑ και την Ταϊβάν, εικόνες και αναφορές παρουσίασαν όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ.

Η ιταλική Gazzetta dello Sport που έχει και βίντεο από τα επεισόδια σημειώνει: «Μολότοφ και επεισόδια μεταξύ των οπαδών έξω και μέσα από το γήπεδο», ενώ η πορτογαλική Record αναφέρει με εικόνα και σχετικό βίντεο: «Η στιγμή που οι φίλοι της ΑΕΚ πετούν μια μολότοφ στους οπαδούς του Άγιαξ».

Ο Guardian σημειώνει ότι «η αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Άγιαξ χάλασε από σοβαρές συμπλοκές οπαδών. Βίντεο και εικόνες δείχνουν βόμβες μολότοφ να εκτοξεύονται στις κερκίδες. Η ελληνική αστυνομία σύμφωνα με αναφορές χτύπησε οπαδούς του Άγιαξ πριν από το ματς».

Η Sun τονίζει «Οργή μεταξύ οπαδών: Οπαδοί της ΑΕΚ άφησαν αιμόφυρτους οπαδούς του Άγιαξ και τους πέταξαν βόμβες μολότοφ πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Champions League».

Η USA Today γράφει: «Ματς για το Champions League χάλασε από οπαδούς που πετούσαν βόμβες μολότοφ».

Το ESPN ανέφερε στο Τwitter: «Τρέλα αυτό που συμβαίνει στην Αθήνα, επεισόδια μεταξύ οπαδών ΑΕΚ και Άγιαξ και με την αστυνομία».

Το ολλανδικό Nu.nl υπογράμμισε: «Οκτώ τραυματίες φίλαθλοι του Άγιαξ από πυροτεχνήματα που έριξαν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Πολλοί φίλοι του Άγιαξ φαίνονται σε φωτογραφίες τραυματισμένοι στο κεφάλι».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο