Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Σοκάρει ο Ιατροδικαστής για τον οδηγό ταξί: Υπέστη βαρέου τύπου ασέλγεια με δύο αντικείμενα (Βίντεο)


Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την περίεργη υπόθεση κατά την οποία ηθοποιός κατηγορείται ...
για απόπειρα βιασμού σε βάρος οδηγού ταξί.





Ο δημοσιογράφος Θεοδόσης Πάνου, ο οποίος μετέφερε το ρεπορτάζ στην εκπομπή «Μαζί σου», είπε μεταξύ άλλων ότι σύμφωνα με πληροφορίες στην κατοχή του 29χρονου ηθοποιού βρέθηκε ένα μπουκαλάκι που φέρεται να είναι το λεγόμενο σπρέι βιασμού, το οποίο είναι παράνομο, δεν διατίθεται σε φαρμακεία και το βρίσκει κανείς στο διαδίκτυο. Στην κατοχή του επίσης, όπως είπε ο δημοσιογράφος, βρέθηκαν και άλλα αντικείμενα που φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν στην βαρέου τύπου ασέλγεια που φέρεται να υπέστη ο οδηγός ταξί.

«Ο οδηγός ταξί εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο άνθρωπος είχε υποστεί βαρέου τύπου ασέλγεια με δύο αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο ηθοποιός», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό είναι εμβρόντητος από την εξέλιξη αυτή, αφού γνωρίζει καλά τον ίδιο και την οικογένειά του. «Μας έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ αυτό που συμβαίνει. Ένα παιδί που το ξέρουμε ως έναν ονειροπόλο ηθοποιό και έναν διαβασμένο άνθρωπο να έχει αυτή τη διπλή προσωπικότητα σε κάνει λίγο να χάνεσαι… Έχει μια πάρα πολύ καλή οικογένεια, από οικογένεια με λεφτά, δεν είναι «αλήτικο» όπως άκουσα. Ίσως παραστράτησε και έκανε κάτι που εμείς δεν το γνωρίζουμε…», δήλωσε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs