Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Στο κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ οι οπαδοί του Αγιαξ λόγω της ταλάντωσης - Ύστερα από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από τους οπαδούς της Μπάγερν


Από το κάτω διάζωμα θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ οι οπαδοί του Άγιαξ που θα ...
βρεθούν στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τρίτη.
Έπειτα από επικοινωνία των ανθρώπων των δύο ομάδων συμφωνήθηκε οι περίπου 1.100 Ολλανδοί να μην καθίσουν στο πάνω διάζωμα – όπως συνηθίζεται για τους φιλοξενούμενους – αλλά στο κάτω και συγκεκριμένα στη θύρα «21» του Σταδίου.

Ο λόγος έχει να κάνει με την εν εξελίξει διερεύνηση της κατάστασης του πάνω διαζώματος λόγω της ταλάντωσης ύστερα από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από τους οπαδούς της Μπάγερν που βρέθηκαν στην Αθήνα.

Σαφώς και το πάνω διάζωμα θα ανοίξει κανονικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, κάτι το οποίο διευκρίνισε και η ΑΕΚ στην επιστολή που έστειλε στην UEFA. Απλώς, οι κιτρινόμαυροι σεβόμενοι ότι το γεγονός βρίσκεται σε φάση διερεύνησης έκριναν ότι θα ήταν καλύτερο να γίνει αυτή η αλλαγή στην θύρα των φιλοξενούμενων προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό ζήτημα. Από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σαφώς και έκαναν δεκτό το αίτημα της Ένωσης, ευχαριστώντας παράλληλα τους ανθρώπους της για την πρωτοβουλία τους. Μάλιστα, τόνισαν πως περιμένουν τις διαβεβαιώσεις από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου για την ασφάλεια του Ολυμπιακού Σταδίου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο