Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Ήταν η πιο φανατική οπαδός της Domino`s πίτσα - Δείτε πώς έχει γίνει τώρα


Όλη της τη ζωή αναγκάστηκε να αλλάξει μια 24χρονη, η οποία ήταν η πιο φανατική οπαδός και ...
πελάτισσα της πίτσας Domino, 
όταν οι γιατροί την προειδοποίησαν πως τα κιλά τής δημιουργούν φοβερό πρόβλημα καθώς τα γόνατά της δεν μπορούσαν να λυγίσουν.


Η Claudia Whittam, από το Formby, του Ηνωμένου Βασιλείου, ήταν υπέρβαρη καθώς η διατροφή της αποτελούνταν κυρίως από fast food και junk food. Οι Τρίτες μάλιστα ήταν οι αγαπημένες ημέρες της Claudia, καθώς η Domino's, έδινε προσφορά μια πίτσα δωρεάν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Liverpool Echo, η Claudia είχε πει: "Δεν έτρωγα πρωινό, απλά προτιμούσα γρήγορο φαγητό και σοκολάτες και κέικ και το μεσημεριανό μου περιελάμβανε κυρίως ζυμαρικά με πολύ τυρί».


Μέχρι την ηλικία των 19 ετών, η Claudia παράτησε το πανεπιστήμιο και έγινε θύμα bullying εξαιτίας των κιλών της.

«Ήμουν τόσο δυσαρεστημένη με τον εαυτό μου, δεν ήθελα να πάω οπουδήποτε γιατί μισούσα να ντυθώ καθώς ήξερα ότι τίποτα δεν θα μου ταίριαζε», έχει δηλώσει η ίδια.


«Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, ακόμη και το να ανέβω στα σκαλοπάτια ήταν ένας αγώνας, ούτε μπορούσα να περπατήσω για μεγάλες χρονικές περιόδους επειδή τα πόδια μου δεν μπορούσαν να αντέξουν το βάρος μου», συμπλήρωσε ακόμα.

«Όταν επισκέφθηκα τους γιατρούς, μου είπαν ότι κινδύνευα από διαβήτη και ότι το βάρος μου θα μπορούσε να με εμποδίσει να κάνω παιδιά. Είπαν ακόμη, ότι αν συνέχιζα έτσι θα χρειαζόμουν αντικατάσταση γόνατος επειδή τα γόνατά μου δεν θα μπορούσαν να κρατήσουν το σωματικό μου βάρος».

Μετά από φοβερή προσπάθεια, αυτή τη στιγμή η Claudia είναι αγνώριστη, έχοντας μείνει μισή, με αυτοπεποίθηση και διάθεση για ζωή.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs