Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Γuμνισμός και άφθονο σeξ η καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών - Το χωριό που όλοι κυκλοφορούν γuμνοί


Η πόλη Cap d’Agde της Γαλλίας είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν τον γuμνισμό αλλά και το σeξ και θέλουν να κάνουν πράγματα που....
δεν επιτρέπονται πουθενά αλλού στο κόσμο.



Το Village Naturiste, γνωστό και ως Γυμνό Χωριό, καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της πόλης και καταλήγει σε μία όμορφη παραλία. Στο συγκεκριμένο χωριό μπορούν οι τουρίστες να κάνουν τα πάντα γuμνοί – να ψωνίσουν, να φάνε στο εστιατόριο, να κάνουν μπάνιο στην παραλία. Οι επισκέπτες ανέρχονται στους 40.000 και το πρωί είναι ολόγuμνοι αλλά το βράδυ που έχει ψύχρα βάζουν κανένα ρουχαλάκι που να είναι όμως σούπερ αποκαλυπτικό.

Το χωριό των γuμνιστών διαθέτει μία παραλία που εκτείνεται σε δύο χιλιόμετρα και οι επισκέπτες επιδίδονται σε σeξουαλικά όργια, μία μαρίνα, κάμπινγκ, ξενοδοχείο, διαμερίσματα, κλαμπ, μπαρ, εστιατόρια, ταχυδρομείο και τράπεζα με ΑΤΜ. Οι επιχειρήσεις που στεγάζονται στο συγκεκριμένο μέρος φθάνουν τις 180.


Η συγκεκριμένη έκταση γης άνηκε σε μία οικογένεια που μετά τον Β΄ Παγκόσμιο παρατήρησε ότι πολλοί άνθρωποι επέλεγαν την παραλία για να κατασκηνώσουν και να κάνουν μπάνιο γuμνοί. Η οικογένεια εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και διοργάνωνε κάμπινγκ για γuμνιστές και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έκαναν την εμφάνιση τους πάρα πολλοί άνθρωποι και το χωριο έγινε διάσημο.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’70, ένα μέλος της οικογένειας έπεισε τους ιθύνοντες να δημιουργηθεί ένα χωριό γuμνιστών και από τότε άρχισε η κοσμοσυρροή στο συγκεκριμένο μέρος που σήμερα είναι πάρα πολύ διάσημο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs