Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Εξελίξεις: Κοντά στους δολοφόνους της φοιτήτριας βρίσκονται οι λιμενικοί στη Ρόδο


Πολύ κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, βρίσκονται οι αξιωματικοί του...
Λιμενικού Σώματος που διενεργούν τις σχετικές έρευνες.




Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», στο ανακριτικό γραφείο της Λιμενικής Αστυνομίας, προσήχθησαν τρία άτομα, που εκτιμάται ότι γνώριζαν τη φοιτήτρια και μίλησαν μαζί της στο τηλέφωνο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες οι έρευνες για την υπόθεση της σορού νεαρής κοπέλας που εντοπίστηκε πριν από μερικές ημέρες στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους της Λίνδου, καθώς όπως όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια!

Πρόκειται για την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη απο το Διδυμότειχο, σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στο νησί μας στο τμήμα Μεσογειακών Σπουδών και ήταν ιδιαίτερα κοινωνική και αγαπητή στους φίλους και συμφοιτητές της, παρακολουθούσε τα μαθήματά της και δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα όλα αυτά τα χρόνια της παραμονής της στη Ρόδο. Για αυτό και η είδηση του θανάτου της έχει προκαλέσει σοκ και λύπη σε όσους την γνώριζαν!

Η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού, ένα τριαντάφυλλο σε χρώμα μαύρο και κόκκινο, ενώ συγγενείς της ήρθαν στο νησί μας και χθες το μεσημέρι επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της και επίσημα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs