Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Έγκλημα στη Ρόδο: Τι έδειξε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου της Ελένης Τοπαλούδη


Η Ελένη Τοπαλούδη δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, ενώ δεν ανιχνεύτηκε στο αίμα της καμία άλλη ουσία, σύμφωνα με...
τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.
Όπως αναφέρει το ''Έθνος'', στην κατ’αντιπαράστασή εξέτασή τους από την ανακρίτρια Ρόδου, οι κατηγορούμενοι είχαν υποστηρίξει ότι το θύμα είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα βότκας, όπως και δυο νεαροί, αλλά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 21χρονης φοιτήτριας έδειξαν ότι το αλκοόλ που υπήρχε μέσα στον οργανισμό της μέχρι την στιγμή που δολοφονήθηκε ήταν μόλις 0,15 γραμμάρια ανά λίτρο, ποσοστό που δεν αντιστοιχεί ούτε σε ένα ποτήρι κρασί.

Από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου διαπιστώνεται ότι η άτυχη φοιτήτρια είχε συνομιλήσει την τελευταία νύχτα της ζωής της με μια κολλητή της φίλη, ενώ από την επομένη ημέρα - δηλαδή στις 28 Νοεμβρίου - τον αριθμό της καλούν οι γονείς της και φίλοι της, που την αναζητούσαν

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η μαρτυρία ενός Ροδίτη για τον 19χρονο Αλβανό, ο οποίος τέσσερις ημέρες αφότου μαζί με τον 21χρονο φίλο του δολοφόνησαν την Ελένη Τοπαλούδη, φέρεται να πήγε σε πλατεία της Ρόδου και να φλέρταρε με 18χρονο κορίτσι. Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ο 19χρονος φέρεται να έπεισε την 18χρονη να πάνε μαζί μια βόλτα, ενώ μαζί πήγε και ένας φίλος του 19χρονου.

Αυτά είπε μεταξύ άλλων, αυτόπτης μάρτυρας που ήταν εκείνο το βράδυ στην παρέα και που έχει καταθέσει στις αρχές.

«Εγώ μέχρι εκεί που μπορούσα να πάω, πήγα να μιλήσω, στην Ασφάλεια και μου έφυγε ένα βάρος» είπε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1.


Έφυγε από τη Ρόδο η οικογένεια του 19χρονου

Όπως έγινε γνωστό, την ίδια ώρα, η οικογένεια του 19χρονου Αλβανού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Ρόδο. Η μητέρα του μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις νοσηλεύεται με ισχυρό σοκ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αίτημα για την διενέργεια ως ανακριτικής πράξης της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου αφενός των αριθμών κινητής τηλεφωνίας των δύο κατηγορουμένων και του θύματος, κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας. Ο ποινικολόγος επεσήμανε πως ζήτησε να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο και για τους συγγενείς των δύο δραστών.

Οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν για τυχόν κυκλώματα που εκβιάζουν νεαρές κοπέλες βιντεοσκοπώντας τες σε ιδιωτικές τους στιγμές.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs