Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Οργή για τις φόλες στο Ναύπλιο: «Πώς μπόρεσες, καθίκι…;» (Photo)


Μπροστά σε αυτό το αποτρόπαιο θέαμα των νεκρών σκυλιών από φόλα βρέθηκε φιλόζωη που ...
έψαχνε τα σκυλιά για να τα ταΐσει όπως φαίνεται ότι έκανε προς τιμήν της αρκετά συχνά.





Μόνο που όταν βρήκε τελικά τα σκυλιά την περίμενε μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Αντίκρυσε τουλάχιστον πέντε νεκρά σκυλιά από φόλα. Τα πέντε άτυχα σκυλιά φρόντιζε η συγκεκριμένη κυρία και μάλιστα με δικά της έξοδα προς τιμήν της και είναι προφανές ότι στην κοινωνία που ζούμε κάποιος που δεν αγαπάει τα ζώα τα τάισε με φόλα και αργοπέθαιναν από προχτές το βράδυ μέχρι να τα εντοπίσει νεκρά σε χωράφι έξω από το χωρίο η εθελόντρια νεκρά και τα πέντε σκυλιά από φόλα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στον Άγιο Αδριανό Ναυπλίου, ένα χωριό του οποίου οι κάτοικοι δε φημίζονται ότι αγαπούν τα ζώα.


«Σήμερα το πρωί πήγα να ταΐσω τα αδεσποτάκια μου. Πέντε σκυλιά μάλαμα, πέντε σκυλιά που φρόντιζα επί πέντε χρόνια. Πέντε αστέρια που ζούσαν σε ένα χωράφι και όχι μέσα στο χωριό. Τι σας πείραξαν ρε καράβλαχοι, τις πέτρες ή τα χορτάρια; Σκοτώσατε εγκληματίες δυο από τα πιο καλοκάγαθα πλάσματα. Μια σκυλίτσα που έπεσε μέσα στο ρέμα για να σώσει τα μωρά της και άλλη μια που είχε περάσει τα πάνδεινα και όμως ερχόταν με την ουρά να κουνιέται σαν τρελή κάθε φορά που την τάιζα. Πως μπόρεσες ρε καθίκι όταν σου ήρθαν όλο χαρά για φαγητό και τα τάισες θάνατο; Βλέπεις πόσο αίμα έχυσε η πρώτη μέχρι να τελειώσει και να φύγει από τον σιχαμένο κόσμο μας;» ανέφερε μεταξύ άλλων- στο οργισμένο μήνυμά της στο facebook η γυναίκα που τα φρόντιζε όσο ζούσαν…
Πηγή: agrolika.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs