Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Στη φυλακή 18χρονη για πaιδεραστία – Κακοποιούσε σeξουαλικά νήπια (Photos)


Σε κάθειρξη επτά ετών και 10 μηνών καταδικάστηκε 18χρονη για σeξουαλική κακοποίηση παιδιών. ...Η Σόφι Ελμς είναι η νεότερη γυναίκα που έχει καταδικαστεί για πaιδοφιλία στη Βρετανία.

Η 18χρονη ομολόγησε ότι οι δεκαέξι κατηγορίες σε βάρος της ήταν αληθινές και αφορούσαν δύο μικρά παιδιά, ηλικίας μόλις τριών και δύο ετών.


Οι κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν περιλάμβαναν σeξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και την παράνομη κατοχή και διανομή παιδικού πoρνογραφικού υλικού.

Πραγματοποίησε τις επιθέσεις όταν ο κακοποιός Ντέιβιντ Γκίαρινγ επικοινώνησε μαζί της διαδικτυακά και την ενθάρρυνε να κακoποιήσει τα παιδιά και να του στείλει φωτογραφίες.

Ο άνδρας καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών.


Η Σόφι Ελμς ήταν 17 ετών όταν διέπραξε τα αδικήματα.

Ο πατέρας των δύο νεαρών κοριτσιών είπε ότι η Ελμς «κατέστρεψε εντελώς τη ζωή μας» και «μας κατέστρεψε πέρα ​​από τα λόγια». Η εισαγγελέας Hannah Squire ανέφερε ότι η Ελμς είχε αναλάβει να προσέχει τα παιδιά το 2016 και το 2017.


Η Elms ξεκίνησε με αβλαβείς φωτογραφίες των δύο παιδιών, δηλαδή φωτογραφίες στις οποίες ήταν πλήρως ντυμένα, τις οποίες έστειλε στον Γκίαρινγκ.

Αλλά, σύντομα έστειλε γυmνές φωτογραφίες των παιδιών και φωτογραφίες της ίδιας της Ελμς να αγγίζει τα παιδιά – κάτι που σε ένα βαθμό ζητήθηκε από τον Γκίαρινγκ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs