Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Η ιστορία μιας 32χρονης που χώρισε από το σύζυγό της και έγινε «sugar baby» – Βγαίνει με 9 άνδρες και εξηγεί τι ζητούν από αυτήν


Η Jade Edwards είναι μια 32χρονη γυναίκα από την Αυστραλία που της αρέσει να κάνει παρέα με ...
πλούσιους άνδρες οι οποίοι της εξασφαλίζουν μια πλουσιοπάροχη ζωή. 
Ήταν παντρεμένη αλλά χώρισε όταν διαπίστωσε ότι ο σύζυγός της την απατούσε.

Περιγράφει η ίδια την άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία της στην ιστοσελίδα www.whimn.com.au.

«Η πρώτη φορά που βγήκα με «sugar daddies» ήταν στα 20 μου. Τότε πήγαινα αποκλειστικά με γυναίκες και ποτέ μου δεν έκανα σεξ με κάποια από αυτές. Θα με έβγαζαν έξω για δείπνο και μετά θα με επέστρεφαν σπίτι. Τους άρεσε η πρόκληση. Σκέφτονταν πως αν με έβγαζαν έξω και ξόδευαν πολλά χρήματα σε ακριβά εστιατόρια ίσως μια μέρα πλάγιαζα μαζί τους, αλλά δεν το έκανα».

Από τότε όμως πολλά άλλαξαν. Η Jade παντρεύτηκε, χώρισε όταν ανακάλυψε ότι ο άνδρας της είχε εξωσυζυγική σχέση και χρειάστηκε επιπλέον χρήματα για να καλύψει τα έξοδα που είχε το σπίτι. Αποφάσισε τότε να γίνει συνοδός πολυτελείας.

«Με τον σύζυγό μου χωρίσαμε επίσημα τον Αύγουστο του 2018 και από τον Σεπτέμβριο άρχισα να βλέπω «sugar daddies». Αυτή τη στιγμή βγαίνω με 9 άνδρες. Ήταν 10 αν προσθέσεις και εκείνον που έχασα εχθές γιατί μου ζήτησε αποκλειστικότητα. Δεν είναι κάτι που ψάχνω και αυτό το γνώριζε από την πρώτη στιγμή. Ο ένας είναι 28, ο άλλος στην ηλικία μου, ο αγαπημένος μου είναι 50 χρόνων, ενώ υπάρχει και ένας γύρω στα 60 που μένει κοντά μου αλλά δεν θέλει να συναντηθούμε».

Κάθε ένας από αυτούς, όπως λέει, έχει και διαφορετικές επιθυμίες. «Κάποιοι θέλουν παρέα, άλλους δεν τους έχω συναντήσει ποτέ, αλλά γενικότερα μιλώντας, σημαίνει χρήματα και δώρα με το σεξ ως αντάλλαγμα. Δεν πρόκειται για άνδρες που δεν μπορούν να πάρουν το σεξ από άλλες ή να κεντρίσουν το ενδιαφέρον, είναι απλά άνδρες που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν. Ένας για παράδειγμα είναι πολύ ελκυστικός, έξυπνος και πλούσιος και θέλει απλά την επικοινωνία και την οικειότητα μιας σχέσης όταν είμαστε μαζί, αλλά δεν θέλει να ανησυχεί όταν δεν είμαστε μαζί. Μια πραγματική σχέση είναι πολλά παραπάνω από αυτό».

Αυτή δεν είναι η βασική της απασχόληση για το λόγο αυτό όπως λέει δεν είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. «Εργάζομαι για την Κυβέρνηση, σπουδάζω στην Καλών Τεχνών και προσφέρω εθελοντικά υπηρεσίες», λέει χαρακτηριστικά τονίζοντας πως προτεραιότητά της είναι η δουλειά και οι σπουδές της.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα επικερδή απασχόληση, καθώς όπως λέει σε κάθε ραντεβού κερδίζει κατά μέσο όρο 500 δολάρια. «Δεν θα συνιστούσα σε κάποιον/α που ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για τα χρήματα να γίνει «sugar baby». Οι περισσότεροι από αυτούς τους άνδρες δεν χρειάζεται να πληρώσουν για σεξ, απλά αναζητούν τα πλεονεκτήματα μιας σχέσης χωρίς τα δράματά της».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs