Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Σοκάρει η ομολογία του πατέρα‑δολοφόνου στην Κέρκυρα


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας μετά την αποκάλυψη της άγριας δολοφονίας ...
μίας 28χρονης κοπέλας από τον ίδιο της τον πατέρα, 

ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Ο 52χρονος, μετά την επίμονη ανάκριση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ομολόγησε την πράξη του.

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Τρίτης, όταν πατέρας και κόρη λογομάχησαν έντονα. Όπως φαίνεται, ο 52χρονος άρπαξε κάποιο βαρύ μεταλλικό αντικείμενο και την χτύπησε άγρια στο κεφάλι. Στη συνέχεια προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του, θάβοντας το άψυχο σώμα της σε κοντινή απόσταση από το σπίτι τους. Γείτονες που είχαν ακούσει τον άγριο καυγά ενημέρωσαν τις Αρχές, ενώ το πρωί της Τετάρτης κατέθεσε στην Ασφάλεια Κέρκυρας ένας αλλοδαπός φίλος της κοπέλας ότι δεν έχει δώσει σημάδια ζωής.

Άμεσα, υπό την καθοδήγηση του διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, αστ. υποδιευθυντή Μάνθου Γιαννούλη, οι έρευνες στράφηκαν στον πατέρα. Αυτός υπέπεσε σε αντιφάσεις και έπειτα από εξαντλητική ανάκριση ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο στο οποίο ήταν θαμμένη η κοπέλα. Η Αστυνομία με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής έκανε ανασκαφή και εντόπισε τη σορό της άτυχης 28χρονης.

Έχει διαταχθεί νεκροτομή στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή της η 28χρονη κοπέλα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs