Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Οταν η Κουντουρά έλεγε για Σκόπια: «Δεν θα στηρίξουμε τη συμφωνία!»


Μόλις 9 δευτερόλεπτα αρκούν για να χάσει ένας άνθρωπος κάθε αξιοπιστία και να υποστεί εξευτελισμό. ...
Χρήστες του Twitter υπενθύμισαν μία παλιότερη δήλωση της κ. Ελενας Κουντουρά. 
Πριν λίγο καιρό η υπουργός Τουρισμού χωρίς φόβο και πάθος κοίταζε την κάμερα και έλεγε για τη Συμφωνία των Πρεσπών: «Εάν και εφόσον έρθει αυτή η συμφωνία στη Βουλή, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν θα τη στηρίξουμε. Για να δούμε λοιπόν τότε ποιοι θα τη στηρίξουν».

H κ. Κουντουρά (η οποία στη συνέχεια διεγράφη από τους ΑΝΕΛ) δήλωσε τα εξής:

«Βρίσκομαι σε προγραμματισμένη κυβερνητική αποστολή στην Κίνα που πραγματοποιείται συντονισμένα από τρία συναρμόδια Υπουργεία με στόχο την επίτευξη επωφελών συμφωνιών για την Ελλάδα στους τομείς της αγροτικής παραγωγής, των μεταφορών και του τουρισμού.

Θέλω να κάνω σαφές ότι δεν διαπραγματεύομαι το δικαίωμα μου να ψηφίζω κατά συνείδηση.

Αυτή η κυβέρνηση εργάστηκε πολύ σκληρά για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και το καθεστώς της λιτότητας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ανακοπεί η πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη και την ευημερία, και να ακυρωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού. Ούτε να δώσουμε το δικαίωμα σε εκείνους που ευθύνονται για την καταστροφή της Ελλάδας να μεθοδεύουν σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της χώρας.

Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs