Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Τα τρία ζώδια που θα περάσουν φανταστικά του Αγίου Βαλεντίνου


Ο Αγιος Βαλεντίνος αποτελεί μια ημέρα υπενθύμισης της αγάπης. Είναι η μέρα που πολλά ζευγάρια...
, κάνουν για λίγο στην άκρη τις σκοτούρες της καθημερινότητας, και κανονίζουν ρομαντικές στιγμές.
Φέτος, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τρία ζώδια θα περάσουν καλύτερα από τα άλλα, καθώς ευνοούνται λίγο παραπάνω. Οχι μόνο αν έχουν σύντροφο αλλά και αν είναι και singles.


Δίδυμοι

Με τη σελήνη να ταξιδεύει στο ζώδιό σας, οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας είναι ανήσυχα και αυτό που αναζητάτε είναι η περιπέτεια. Και θα την βρείτε. Εάν είστε σε σχέση, κανονίστε ένα ταξίδι ή ένα δείπνο με το ταίρι σας, ενώ αν είστε singles στείλτε στο απωθημένο σας... η τύχη είναι το μέρος σας, φλερτάρετε.


Ζυγός

Τα μάτια σας γυαλίζουν γεμάτα χαρά, μιας και η ημέρα που αγαπάτε έφτασε. Ο ρομαντισμός αγγίζει «κόκκινο» με τις καρδιές και της σοκολάτας να γεμίζουν τον χώρο σας. Την ημέρα αυτή η ενέργειά σας είναι στο φουλ, όπως και το πάθος και η δημιουργικότητα. Μην κλειστείτε μέσα, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση, η διασκέδαση είναι η λέξη που σας ταιριάζει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.


Υδροχόος

Με τη σελήνη στον Δίδυμο και στον ρομαντικό πέμπτο οίκο σας, ο προβολέας είναι πάνω σου και νιώθετε ερωτευμένοι με τη ζωή και φαίνεται. Μην αποκλείετε, λοιπόν, το ενδεχόμενο να γνωρίσετε έναν έρωτα που θα σας συναρπάσει. Ανοίξτε την καρδιά και το μυαλό σας και απολαύστε την ημέρα όπως επιθυμείτε. 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs