Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Ροζ κύκλωμα της Θεσσαλονίκης έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας - Ερωtικά ραντεβού μέσω του Διαδικτύου έκλειναν διαχειριστές «ροζ» ιστοσελίδας


Ερωtικά ραντεβού μέσω του Διαδικτύου έκλειναν διαχειριστές «ροζ» ιστοσελίδας, που αναζητούνται από ...
την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ενώ για συμμετοχή στην κερδοφόρα «επιχείρηση» συνελήφθησαν τρία άτομα.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ένας 29χρονος Ρουμάνος ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο εκδιδόμενες γυναίκες στα προσυμφωνημένα διαδικτυακά ραντεβού.

Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται όταν αστυνομικοί του τμήματος καταπολέμησης και εμπορίας ανθρώπων εντόπισαν στο Διαδίκτυο ιστοσελίδα «Γραφείου Συνοδών Κυριών», μέσω της οποίας προσφερόταν σε κάθε ενδιαφερόμενο χρήστη η δυνατότητα να κλείσει ερωτικό ραντεβού, έναντι αμοιβής. Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας φαίνεται πως παρουσίαζαν φωτογραφίες νεαρών γυναικών, καθώς επίσης το κόστος για κάθε ερωτική συνεύρεση, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν. Στη συνέχεια οι νεαρές αλλοδαπές συναντούσαν τους πελάτες σε ξενοδοχεία όπου κατέλυαν.

Σε μια τέτοια προκαθορισμένη συνάντηση έφτασαν χθες το απόγευμα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης δύο γυναίκες, μια 32χρονη από την Αλβανία και μια 34χρονη από τη Ρωσία, συνοδευόμενες από τον 29χρονο που είχε αναλάβει να τις μεταφέρει στο σημείο. Τότε εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον αλλοδαπό για «διευκόλυνση ακολασίας άλλων», ενώ συνελήφθη και μία εκ των εκδιδόμενων για πλαστογραφία, διότι κατείχε έγγραφο αμφιβόλου γνησιότητας, με το οποίο προσπάθησε να δικαιολογήσει την παραμονή της στην ελληνική επικράτεια (στη δεύτερη βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις)

Σε έρευνα που ακολούθησε στο ξενοδοχείο, όπου θα κατέλυαν οι δύο παραπάνω γυναίκες, εντοπίστηκε και μία τρίτη γυναίκα, 31 ετών με καταγωγή από τη Ρωσία, και, όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο επίσης για εκδιδόμενη, ενώ συνελήφθη με την κατηγορία ότι προήγαγε στην πορνεία την 34χρονη συμπατριώτισσά της. Κατά την αστυνομική επιχείρηση κατασχέθηκαν χρήματα και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs