Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Γυναίκα πληρώνει 2.000 λίρες σε όποιον τη βοηθήσει να πάρει τις αποφάσεις της για έναν μήνα!


Οταν έρχεται η στιγμή να πάρουμε μια απόφαση, κάποιοι το βρίσκουν πολύ εύκολο, ενώ για άλλους είναι σκέτο βασανιστήριο. ...
Για μία γυναίκα, η λήψη αποφάσεων είναι τόσο δύσκολο πράγμα, 




που ψάχνει κάποιον για να πάρει τον έλεγχο της ζωής της και να πάρει όλες τις αποφάσεις για αυτήν, για έναν ολόκληρο μήνα! Μάλιστα, αυτό θα το κάνει με το αζημίωτο, καθώς όπως υποστηρίζει, θα τον πληρώσει με ένα αξιοπρεπές ποσό.

Η γυναίκα από το Μπρίστολ της Αγγλίας, το όνομα της οποίας δεν έχει δημοσιοποιηθεί, δημοσίευσε μια αγγελία στο Bark.com, ζητώντας βοήθεια, μετά από μια ιδιαίτερα άσχημη χρονιά που είχε.

«Γεια σας, θα σας ακουστεί κάπως περίεργο το ξέρω, αλλά βασικά, αισθάνομαι ότι χρειάζομαι κάποιον να παίρνει τις αποφάσεις για εμένα. Είχα μια χάλια χρονιά, και θα ήθελα κάποιος να έχει τον έλεγχο της ζωής μου, όπως στην ταινία Μαύρος Καθρέφτης: Bandersnatch», έγραψε.

(Στην διαδραστική ταινία «Black Mirror: Bandersnatch» ζητείται από τους θεατές να πάρουν αυτοί τις αποφάσεις για τον πρωταγωνιστή)

Στη συνέχεια, άρχισε να εξηγεί όλα τα απαίσια πράγματα που της συνέβησαν. Όπως είπε, έχασε λεφτά τα οποία δάνεισε σε έναν φίλο της, την έκλεψαν όταν έκανε διακοπές στη Νέα Ζηλανδία και δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω, κακοποιήθηκε από έναν πρώην συνεργάτη της, και άλλα πολλά.

«Προφανώς είμαι τελείως ανίκανη να κάνω τις σωστές επιλογές για τον εαυτό μου. Φαίνεται ότι κάθε εβδομάδα, όλο και κάτι θα μου τύχει και κουράστηκα», ανα. Παραδέχεται ότι θα ήθελε να βρει έναν «διανοούμενο ή πνευματικό οδηγό» με τον οποίο να μπορεί να συνδεθεί για ένα μήνα για να την βοηθήσει να βάλει τη ζωή της πίσω στο σωστό δρόμο».

Για να γίνει αυτό, το άτομο που θα «προσλάβει», θα πρέπει να αποφασίζει για αυτήν πράγματα, όπως με ποιους να βγει ραντεβού, από αυτούς που γνωρίζει μέσω Tinder, και πού να ξοδεύει τα λεφτά της.

«Βασικά, θέλω ένα άτομο που να είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορεί να με βοηθά οποτεδήποτε και για οτιδήποτε χρειάζομαι», προσθέτει.

«Στέλνω μηνύματα συχνά, οπότε θα πρέπει να μπορεί κι αυτός να μου στέλνει συχνά και να απαντά πολύ γρήγορα. Είμαι έτοιμη να δοκιμάσω τα πάντα. Κι έχω βάλει στην άκρη 2,000 λίρες για αυτό το σκοπό».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs