Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Σπάει καρδιές το γράμμα 8χρονου για την σωτηρία πατέρα: «Βοηθήστε τον, δεν θέλω να τον χάσω» (pics)


Από την συμμετοχή του στους αγώνες IronMan, ο PeteMcCleave βρέθηκε να έχει απομείνει με ...
7 χρόνια ζωής ακόμα, με αποτέλεσμα ο 8χρονος γιος του να αναλάβει δράση.
Δυστυχώς ο καρκίνος μπορεί να χτυπήσει οποιονδήποτε και οποτεδήποτε... Δεν κάνει διακρίσεις, αν είσαι φτωχός ή πλούσιος, γυμνασμένος ή όχι. Ειδικά το τελευταίο το επιβεβαίωσε η περίπτωση του Pete McCleave.

Το 2016, λίγες μέρες μετά την συμμετοχή στους αγώνες IronMan ταλαιπωρήθηκε από πνευμονία, η οποία έμελλε να του σώσει την ζωή. Ή τουλάχιστον να του αυξήσει τις πιθανότητες να ζήσει ακόμη περισσότερο.

Στη νοσηλεία του στο νοσοκομείο λοιπόν, μεταξύ άλλων έκανε και κάποιες ακτινογραφίες, τα αποτελέσματα των οποίων ανάγκασαν τους γιατρούς να τον οδηγήσει σε νέες εξετάσεις που έδειξαν οτι πάσχει από μία μορφή καρκίνου του αίματος που ονομάζεται μυέλωμα.

Αν μέσα στο επόμενο διάστημα δεν προβεί σε μεταμόσχευση βαστικών κυττάρων θα έχει μόλις 7 χρόνια ζωής μπροστά του, κάτι που το έμαθε ο γιος του και αποφάσισε να αναλάβει δράση...

Μαζί με τους γονείς του άνοιξε την καμπάνια 10.000 donors appeal, ψάχνοντας τον κατάλληλο άνθρωπο που θα μπορέσει να σώσει, όχι μόνο τον πατέρα του, αλλά και άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Μάλιστα, ένα γράμμα που έγραψε, προκειμένου να προωθηθεί η προσπάθεια αυτή, έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες και όποιος το διαβάζει εύκολα καταλαβαίνει το γιατί.

Έφτιαξε λοιπόν ένα σκίτσο με την διαδικασία που θα χρειαστεί να υποβληθεί κάποιος, προκειμένου να δείξει πόσο απλή είναι και έγραψε...

«Το όνομά μου είναι Maxwell McCleave, πηγαίνω 4η δημοτικού και είμαι 8 ετών. Ο Σεμπ είναι ο μικρός μου αδελφός, ο οποίος πάει στο ίδιο σχολείο με εμένα, είναι στην 1η τάξη και είναι 5 ετών.

Ο πατέρας μου έχει μυέλωμα, το οποίο είναι ένας καρκίνος του αίματος και δεν θέλω να τον χάσω. Θέλω να βοηθήσετε τον Πιτ, τον πατέρα μου, να νικήσει τον καρκίνο του αίματος, δηλώνοντας συμμετοχή στο λίστα δωρητών DKMS. Αν ο μπαμπάς μου δεν βρει κάποιον που να ταιριάζει, θα έχει μόλις 7 χρόνια ζωής ακόμα, αλλά εγώ θέλω περισσότερα.

Για να βρει κάποιον δωρητή, ξεκίνησε μία καμπάνια που θέλω να πω σε όλους, γιατί μπορεί να τον σώσει. Ονομάζεται 1000donors.com. Προσπαθεί να βρει όσους περισσότερους δωρητές, ελπίζοντας οτι κάποια μέρα θα βρεθεί κάποιος που να ταιριάζει για εκείνον, αλλά και για άλλους», έγραψε αρχικά, εξηγώντας στη συνέχεια την εύκολη διαδικασία στην οποία υποβάλετε ο παραμικρός δωρητής. 


Συνεχίζοντας ο μικρός αναφέρει: «Στην φωτογραφία είμαι εγώ με τον μπαμπά μου, όταν έχασε τα μαλλιά του. Άρεσε και σε εμένα και στον αδελφό μου που ήταν καραφλός, γιατί μοιάζει Τζόντζο Σέλβεϊ της Νιούκαστλ που είναι η αγαπημένη μας ομάδα. Σας παρακαλώ βοηθήστε τον πατέρα μου και γραφτείτε στην λίστα για να γίνεται δωρητές. Τον αγαπάω και δεν θέλω να τον χάσω».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs